Gediz Elektrik Ve Kesintileri

Filiz
19 Ağustos 12:04

Daha önce de Gediz Elektrik'i şikayet etmiştim: Bu şikayet üzerine bana herkese yazılan ve kesinlikle çözüm içermeyen bir cevap verildi. Ve geçtiğimiz hafta şikayete konu olan durum daha fazlasıyla yaşandı. 12.08.2024 tarihinde gece saat 01.00-01.30 arasına yarım saat olacağı söylenen elektrik kesintisi tam mesai saatinde öğlen saat 11.30 civarında başladı ve akşam mesai bitiminde saat 19.00 gibi geldi. Bir çok insan mağdur oldu. Saatlerce bekledi ve işlemleri de yapılamadı. Ayrıca ben de çok mağdur oldum. Pazartesi bizim en çok işlem yaptığımız tek gün. O gün sadece birkaç işlem yapabildik. Hava sıcaklığı çok yüksek olduğu halde klima çalıştıramadık. İnsanların kızgınlıklarına hedef olduk. Gediz elektrik bugün ortasında insanların en çok meşgul olduğu saatlerde bakım yapmayı adet haline getirdi. Ve asla bilgi verilen saatler doğru değil. Dolayısıyla bizim de ona göre program yapmamız imkansız. Açacağım zarar ziyan davası saklı kalmak üzere sorumlu kişiler için gerekli idari soruşturma işleminin yapılmasını talep ediyorum.

Gediz Elektrik Yüzünden Mağdurum

Furkan