Gediz Elektrik Düşük Faz

Nuray
20 Temmuz 17:37

Gıda toptancısıyım eksi 18 ve artı 4 olarak 2 soğuk hava depom var. Bu ay 2. Kez soğuk havadaki mallarımı çöpe attım. Sevgili Gediz elektrik sahipleri, borcumuz var mı yok. Bedelini fazlasıyla ödüyoruz zaten neden hizmet alamıyoruz. Düşük gelen faz yüzünden motorlarımız çalışmıyor ve ürünlerimiz çop oluyor neredesiniz. Sabahtan bu saate saat 17.00 oldu 186 yı arıyoruz ulaşamıyoruz neden telefonlarınızı da kapattınız. Arıza kaydı bile açamıyoruz. Biz niye hizmet alamadığımız bu Gediz'e para ödeyip, üstüne mağdur oluyoruz. Kimi kime şikayet edeceğimizi bile artık bilmiyorum. Yazık biz İzmir'de küçük bir esnafız zaten koşullar zor bir de niye bizi zarara uğratıyorsunuz. O malları sizin yüzünüzden çöpe atmak için almadım. Bize yaşattığınız bu zararın hesabını kime soracağız. Pazartesi ilk işim Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım, elimdeki tutanaklarla. Sizin hizmet sağlayamadığınız bu işte bulunmanız doğru değil.

21 Temmuz 00:21

Hiçbir şey gelen olmadı batırdı beni yazıklar olsun

21 Temmuz 00:20

Hiçbir şey olmadı gelen bile yok battım ben

21 Temmuz 00:13

Gediz elektrik ticari hayatımı bitirdi kına yaksın sahipleri Bugün 750 bin liralık malım çöp oldu gece 12 hala iş yerinde ekip bekliyoruz yarın çekim var bugün gelen malı yarın teslim edip çekimi ödeyecektim. Sabahtan gece 12 faz düşüklüğünden soğuk hava motorlarım çalışmıyor gelen yok hala malım çöp oldu küçük işletme çoluk çalışıyoruz Gediz elektrik hazretleri sadece para alıp yatırım yapmadığı için zevki sefada sultanlar bizi zevki sefanın acısını çekip, bu saatte malımızın çöp olmasına ağlıyoruz.

Gökhan

Herkesi mağdur ediyor işe yaramaz Gediz elektrik

Nuray

Kesinlikle bugün işletmemizi batırdı yazıklar olsun yatırım yapmadan aldığı paralara bedelini en ağır şekilde kendisi ödesin ailemi varlığımı bu gece yok etti. Yarın çekim var elimde malım var teslim edeceğim malım çöp oldu yazıklar olsun onlara

Serdar
05 Ekim 14:30