Başkent Gazmatik Para Yutma

13 Şubat
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Benim ki şikayet değil çözüm için Müşteri hizmetlerine ulaşmaktı çünkü daha önceki sorunlarda çok hızlı çözümlenmişti. Alev hanım Recep bey ve Gökhan Beye teşekkür ediyorum ilgilendikleri için. Sorunumuz çözüldü hızlı çözüm için teşekkür ederim. İsimleri yanlış hatırlamıyorumdur inşallah ☺️”

13.02.2023 tarihinde saat 14.30-15.30 saat aralığında kiosk no:114 kiosk adı:4030 Gazmatik'ten 10000******66 k**** a****** abone numarakarta 200 TL yüklerken benden önceki işlem yapan aboneye yüklendi sanırım, onun fişinde 200 TL görünen bir kod çıktı, bizimkinde fiş dahi çıkmadı. Bir karışıklık oldu sanırım, daha sonra PTT den 200 TL yükledik. Gazmatik ya paramızı yuttu ya da diğer kişiye kod olarak yansıdı anlamadık. Telefondan müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz saatlerce aradığımız halde. Destek numarasından bakiye sorguluyorum en son ocakta yüklediğimiz söyleniyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz. Gazmatiklerde sürekli bu sıkıntıları yaşıyoruz ve müşteri hizmetlerine çözüm için ulaşamıyoruz.

Gazmatik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 55 dk 24 sn
Gazmatik Logo
13 Şubat 23:04

Değerli Müşterimiz; Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımızın sizlere en kısa sürede dönüş yapacağını belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Gazmatik Logo
15 Şubat 20:37

Değerli Müşterimiz; Talebinize istinaden müşteri temsilcisi arkadaşlarımız tarafından sizlere dönüş yapılarak, çözüm sağlandığını ilettiğiniz için görüşmemiz sonlandırılmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla,

Songül
17 Şubat 00:28

Gazi Gazmatik'ten Ödeyemedim Ve Paramı Yuttu

04 Mart

Sincan Ankara caddesinde bulunan Gazmatik'ten 200TL belediye desteği de kullanarak 100004426328 sözleşme numaralı 805 TL'lik fatura ödemesini, gerçekleştirdim, an itibariyle, başkent mobil uygulaması da dahil olmak üzere tüm dijital ortamda hala borçlu olarak görünüyorum, Gazmatik fiş vermedi. Umarı...

07 Şubat

Ankara Yenikent okyanusta olan Gazmatik'de başkent karttan gaz yatırırken 300 5 TL'mi yuttu üstüne fiş dahi vermedi... Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum abone numaram. 100000875906 barkod Gazmatik üzerindeki resmin elimizde.

0 Yorum

Gazmatik Şikayetvar üye markasıdır