Garnet Trade Ekrana Yansıtılan Teminat Seviyeleri İle Oynayıp Bakiyeyi Zorladı

Ömer 21 Haziran 2022 18:07

Garnet Trade18 Ağustos 2022 14:37

Ömer18 Ağustos 2022 23:39
Ekran görüntüleri ortada, inceleme yapacağız deyip kaç ay beklettiğiniz, ekranda teminat oranları böyle ama otomatik stop yapmadı dedikten kısa süre sonra iki işlem stop olmuş az zararda olanın iadesini yapıp yanıltmaya çalıştığınız, daha sonra iki işlemde de sıkıntı yok sistemsel sadece sıkıntı oldu dediniz, zaten ciddiyetiniz cevaba dönüş zamanında belli, benim delillerim ortada bu insanları size malcolmtrade ve size çalışan yanıltcılara bırakmam insanları uyanıp görsünler gerçek yüzünüzü hakikaten bravo vallahi ne utanmazlıktırki yazmışsınız bir de be helal.
Firma teminat ve kaldıraç oranları dahilinde olmayan kısaca örnek verecek olursam 1 lota 3741 USD bağlaması gerekirken bana 0.36 lik işlemde 4400 USD lik teminat bağlayarak bakiyemi zorlayıp ya fon sağlamamı ya da bakiyemi sıfırlamayı hedeflemişlerdir. Gerekli matematiksel hesaplamaları yapıp kendilerine söylediğimde bize denilen bu kadar sistem güncellenmediği için ekrana yanlış yansıdığını iletmişlerdir. Üç kere konuşmuş olmamıza rağmen üçünde de mantığa ve birbirine uyuşmayan açıklama yapılmış sadece bir işlemin ücreti geri verilmiştir. İnsanları yanıltan ve müşterini bu bekletip mağdur eden firmadan şikayetçiyim.