Tülin sonuçtan çok memnun

Gardrops Uygulaması İbanıma Paramı Yatırmıyor.

Tülin
25 Temmuz 2023 17:04

Gardrops uygulamasında 22.06.2023 tarihinde bir satış yaptım ücreti hala hesabıma yatmadı isim soy isim yanlışlığı varsa paranız yatmaz dendi sürekli beni de şaşırttılar hep alışveriş yaptığım uygulama her zaman yatırdıkları IBAN hesabıma yatırmalar. Yeni IBAN no verdim ona da yatmadı belki 10 kere yazdım şikayetlere baktığımda sorun hep aynı destek birimi otomatik cevaplar veriyor sürekli maalesef d*****@gardrops.com a mail de attım ama hala sorunum çözülmedi. Destek ekibi çalışmıyor sorun çözmüyor. Finans birimi kontrol etse ücretin geri kendilerine döndüğünü görecekler ancak finans birimi de çalışmıyor bu durumda. Lütfen sorunum çözülsün artık ben paramı istiyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım.

Tülin
16 Eylül 2023 09:54

Sizin sayenizde mi çözüldü bilemiyorum çünkü Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER e kadar bildirmiştim sorunum çözüldü sonunda 3,5 ay sonra Gardrops uygulaması 28 Mayıs 2023 tarihinde yaptığım satışım karşılığını hesabıma yatırdı ama bir daha bu uygulamayı kullanır mıyım bilmiyorum bu süre zarfı içinde Gardrops. Destek e yazdığım her şey e otomatik cevaplar verildi ama yılmadım Sorun yaşayanlar sürekli yazsın bence sorunum çözülmeseydi Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip davamı da açacaktım Kimse kimsenin hakkını yemesin. Umarım yorumlarımı dikkate alır kullanıcılar. Size de sorunlarımıza tercüman olduğunuz için teşekkür ederim

27 Aralık 2023 15:22

Hafize
01 Haziran 2023 18:36
Gardrops 2 Haftadır Paramı Yatırmıyor.
Gardrops 2 Haftadır Paramı Yatırmıyor.

Nahide
27 Temmuz 2024 10:03