Gülhan
05 Kasım 09:05

26 Ekim 2024 tarihinde gardırop uygulamasından E*** adlı hanımdan ip aldım fakat iplerin eksik olduğunu söyledim, karşı taraf ise tam yolladığını belirtti. Elimdeki resimleri attım fakat mağdur ben oldum. Arkadaş öğrenci olduğu için tekrar sipariş verdim fakat ödemeleri onayladıktan sonra bir daha cevap bile vermedi.
Yazıklar olsun, biz iyi niyetimizden bu kadar yararlanılıyor. Dolap uygulamasına kadar sahte hesap girdi mi? Bunun vebalini nasıl vereceksin E*** hanım, yazıklar olsun. Seni her yere şikayet edeceğim, bu iş burada bitmedi. Adresini her şeyi beyan edeceğim.

05 Kasım 08:52

24 Ekim ve 1 Kasım'da gardıroptan sipariş ettiğim penye ipler eksik geldiğini fark ettim karşı tarafa bildirdiğimde ben tam teslim ettim eksik olmaması gerektiğini söyledi fakat karşı tarafın öğrenci olduğunu zararını karşılayacağını söyledi ben de öğrenci olduğu için tekrar sipariş verdim ve eksik olan iplerimi geri göndermesini rica ettim siparişimi onayladıktan sonra güvendiğim için keşke güvenmeseydim 24 Ekim'de almış olduğum kargomun ücretini onayladım ve ikinci aldığım ipin ücretini de daha onaylamadım karşı tarafın hiçbir şekilde parasını ödedikten sonra mesajlarıma cevap vermediğini fark ettim gardolaptan bir dünya eşya aldım eşya sattın ve bir kere olsun dolandırılacağımı fark etmedim yazıklar olsun ya Bir insan bu kadar mı adı olur biz insan diye öğrenci diye yardım edelim diye düşünüyorum yazıklar olsun bütün haklarımı istiyorum maddi manevi olarak istiyorum E*** ç***

Kevser
18 Haziran 23:08