2013 burgaz bloktan aldığım daire hiç borcum yok. Nakit aldım yatırım diye düşündüm. Daha tapusu bile yok muhatap yok ne olacak bilmiyorum. Bu kadar kolay mı ya avukata verecek paramda yok.
Hangi bloktan aldınız dairenizi ve bir avukatla görüşmenizde fayda var. Bende 2014 yılında aldım 2016 yılın sonunda borcumu kapattım borcu yoktur yazıları imza sirkülerini hepsini aldım daha tapumu almadan Akbank ve Ak finans arasında anlaşmazlık çıktı şimdi davalığız hem garanti koza hem Akbank hem de Ak finans 3 mahkememiz oldu bu sonuncu mahkememiz 7. Ayda olacaktı ki şu an konkordato verdiler. Allah yardımcımız olsun. Ama size sadece söyleyeceğim ilk bloklardan ise daireniz kurtarma şansınız artıyor. Avukatlardan aldığımız bilgiye göre. 4. Ya da 5. Bloklar na tamam olan daireler hiçbir şekilde kurtaramıyorlar diye söyleniyor.