Garanti Bankası'nda Yaşanan Kart İşlemleri Sorunu

Salih
11 Ağustos 21:09

Garanti Bankası'ndan 5 Ağustos günü 5549****5021 kartımdan saat öğlen 12'de başlayan ve 13.45 gibi sonlanan 149.500 TL tutar çekilmiş ve harcanmış. Bu işlem yapıldıktan sonra bankadan bir personel beni arayarak "geçmiş olsun, mağdur oldunuz ve şubelerimiz ile görüştükten sonra savcılığa başvurabilirsiniz" dendi. Yeşilpınar şubesi ile görüştükten sonra bana sadece provizyonu içeren alakasız bir kağıt verdiler. Savcı Bey ile görüştüğümde bu belge ile bir işlem yapmanın mümkün olmadığını iletti ama bir şekilde başvuruyu işleme aldı. Bu arada güvenlik sebebiyle de internet bankacılığını Garanti Bankası tamamen kapattı. Ben internet şubeme girip kart hareketlerini almalıyım, peki nasıl alacağım, elbette şube aracılığıyla. Gülünç olan şu ki daha kredi kartımı koruyamayan bankanız üç şubeniz ile görüşmeme rağmen bana kart hareketlerini veremiyor ki ben de Savcı Bey'e teslim edeyim. Bilinçsiz çağrı merkezinde takım lideri dahi beni her seferinde şubeye veya internet bankacılığına yönlendiriyor, üstüne üstlük mobil tarafınızdan güvenlik blokesi konulduğunu belirtmeme rağmen. Zar zor bir şube ile görüşecek harcama itirazında bulunduk fakat bu sefer de parça parça 6800 TL 6800 TL çekilen neredeyse bu 20 işlem için sadece 6800 TL harcama itirazında bulunulduğu bilgisi geldi. 4. şubeye bu sefer gittik, burada şube personeli hiçbir çekim olmadığını ve sorun olmadığını iletti. İstifini bozmadan. Oğlum da bankacı olduğu için ekranından kapatılan karta bakmasını, böylece görebileceğini paylaştı. Personele de öyle görebildi borcunu. Garanti Bankası, büyük suç işliyorsunuz. Savcı Bey'e kart hareketlerini vermem için bana bir başka şubede ekstremin kesilmesini beklemek gerektiğini iletti. Peki o zamana dek bu borcu ne yapacağız, benden talep etmeyecek misiniz? Ben kimden bilgi alacağım? Şu an çaresiz bir şekilde 2024 yılında öylece oturmuş bekliyoruz. Ayrıca bu saçma sapan yaşattığınız facia süreç için de dava açacağım. Çağrı merkezine sadece kayıp çalıntıdan bağlanabiliyorum ve beni çok komik şekilde hâlâ mobil şifremi girip temsilciye yönlendirmek istiyorlar. Mobil şifrem tarafınızdan blokelendi arkadaşlar dememi dahi anlayamıyorlar. Şubenin biri 129 bin TL işlem görüyor, başka şube 149.500 TL işlem görüyor. Şok içerisinde bırakıyor. Her durum bu süreçte beni, çok yazık. Bana çok çok hızlı şekilde yardımcı olunmasını önemle rica ediyorum.

Garanti BBVA Yanlış Hesaplama Ve Faiz Sorunu

Abuzer
09 Ağustos 14:20

Garanti Bankası Tüm Ürünlerimi Kapattı!

Oktay
26 Temmuz 17:05