Fx Kapital Yatırımcılarını Mağdur Ediyor

05 Ağustos 2021

06 Ağustos 2021 12:02

Fx kapital dolandırıcı bir firma, firma telefon numaralarından beni engelledi ve hiçbir şekilde irtibata geçmiyorlar benimle, kesinlikle bu firmaya para yatırmayın, para yatırırken her şey güzel ama sonra hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz. 20 gündür firmaya ulaşamıyorum. 500 dolarlık hesabım açık şekilde duruyor paramıda çekemiyorum işlem de yapamıyorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

2 Yorum

Seher

Level trade artık orası

Volkan

Fx kapital forex firmasını 20 gündür ulaşamıyorum. Firma bünyesinde çalışan yatırım uzmanı Eda hanım işten çıkarıldığından beri firmadan kimse benimle irtibata geçmiyor. Ne bir yatırım danışmanı ne de bir yatırım uzmanı, telefonlara cevap vermiyorlar. 20 gündür işlem açamıyorum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İşten çıkarılan Eda hanım firmanın battığını söylüyor ve kendisi adına kendi ağzından yazıyormuş gibi yatırımcılarıyla firmanın iletişim kurduğunu söylüyor. Hakkımı savunacağımı ve gerekli işlemleri başlatacağımı buradan bildiriyorum savcılığa şikayette bulunacağım.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.