Fuzul Otomotiv Fuzul Ev Şubesinde Araç Teslimatıyla İlgili Belirsizlik Ve İlgisizlik
Bana 20 ağustosta Van Fuzul Ev şubesinde kuralı araç çıktı 22 ağustosta belgelerimi teslim ettim bana (1 eylülde ne zaman araç alacağımın belli olacağı söylendi) ancak 2 eylülde temsilciye ulaşıyorum bana öyle bir şey demediğini söylüyor. 12 gündür hala hangi gün aracımı alacağımı söylemiyorlar. 45 günün olduğunu ben de farkındayım ancak 12 gündür ben hala öğrenemedim. 45 günün hangi gününde ödemem olacak. Kimse muhatap almıyor. Kurada ismimiz çıktı herkes arkasını döndü
Van Fuzul Ev şube elemanları çete gibi beni arayayım arkadaşlarıyla olan konuşmalarımın hesabını soruyorlar. Fuzul Van şubesi ne zaman gitsem müdür ve yetkili yok başıboş kendini bilmez insanlarla dolu. Üyeliğimi yaptığıma bin pişman oldum yazıklar olsun sizlere
Fuzul Ev Karabük Şubesinin Verdiği Sözlere Güvenmeyiniz.
Fuzul Otomotiv İzmir Bornova Şubesi Mağdur Ediyor
2022 mart tarihinde çekilişli eve dahil oldum. 2023 ağustos ayında kurada çıkmadığım için kesin teslim araç planına geçtim. Aralık ayında teslim aldım ama teslim alana kadar çok zorlandım. Şartlar sürekli anlatılırken, olumsuz yönleri hiç dile getirilmiyor. İzmir Bornova Fuzul Ev şube müdürü y** han...