07 Kasım 2022

Future Forex denen şirket tarafından yanıltıldım. Z** hanım ve s** hanım 4 ay boyunca bana yazdı beni aradı en sonunda güvenip para yatırdım. 1. Çekimde sorun çıkarmadılar ama ondan sonra çekimlerimi onaylamadılar. 2500 dolar paramı bitirmek için hesabımda olmayan işlemler açtılar ve pariteler arasındaki alım satım farklarını inanılmaz derecede açtılar. Kaç gündür yazıyorum cevap vermiyorlar.

08 Kasım 2022 14:52

Future Forex denen şirket benim hesabımdaki 2200 dolarımı pariteler arasındaki alım satım farklarını inanılmaz derecede açarak bitirdi ve benim açmadığım işlemleri açarak hesabımı lig etti. Forexten anlayan arkadaşlar paylaşacağım resimlere iyi baksın. Böyle bir fiyat aralığı olabilir mi. Mesajlarıma cevap vermiyorlar kaç gündür.

08 Kasım 2022 14:36
Future Forex Tarafından Mağdur Edildim!

Bakın bu firma dolandırıcı. 2 çekim yaptım ısrarla para yatırmam istendi ve hesapta olan 2 bin dolar paramı sıfırladılar. Böyle işlem aralığı mi olur. Yüklediğim resimlere iyi bakın. Mesajlarıma cevap vermiyorlar.

Future Forex Logo
11 Kasım 2022 11:57

Değerli Yatırımcımız, Tarafınıza eksiksiz bilgi aktarımı yapılmıştır. Dinamik piyasada işlem yapıyorsunuz,her yatırımcıya olduğu gibi sizede Risk Analizi anlatılmıştır. Saygılarımızla, Future Forex Destek Ekibi

11 Kasım 2022 12:21
Future Forex Tarafından Mağdur Edildim!

Ne risk analizinden bahsediyorsunuz. İnsanları dolandırıp bir de piyasada risk var diyorsunuz. Bana olmayan fiyatlardan nasıl satış yaptığınızı ve bu fiyat aralığını açıklayın

Future Forex Logo
14 Kasım 2022 14:28
Future Forex Tarafından Mağdur Edildim!

Değerli Yatırımcımız, Gerekli incelemler yapıldığında tarafınıza yeterli bilgi verildiği görünmektedir. Ayrıca dekontlarda görüldüği gibi Çekimleriniz sorunsuz gerçekleşmiştir. Saygılarımızla, Future Forex Destek Ekibi

Future Forex Firması Yanıltıyor! İnsanları Mağdur Ediyor.

04 Ağustos

Future Forex tarafından yanıltıldım. Beni mağdur ettiler sürekli para yatırtıp bir önceki yatırımımı kurtarmak için sürekli para eklemesi yaptım. Sorduğumda anlık hareketlerden dolayı hesap patlıyor diye açıklama yaptılar. Sürekli para yüklemesi yaptım ve hiç para çekemedim. Son dönemde çekmek isted...

Future Forex Dolandırı Uzman Şirket

03 Ağustos

Future Forex şirketine yatırdığım paramı geri yatırmadılar. Defalarca para çekim talebi yaptım bugün yarın bugün yarın sonrasında spreadlerle oynayıp ters işlem açtırıp sizden daha fazla para talep etmeye başladılar. Hala param gelmedi hesabınız inceleniyor bahanesi yapıyorlar

Future Forex Hesabıma Ve Parama El Koymaları

01 Ağustos

İngiltere merkezli Future Forex adında bir firmada hala hesabım olmasına rağmen giremiyorum. Şifrelerimi doğru kabul etmiyor. Bu durumu aracı kuruma Defalarca bildirmeme rağmen hiçbir şey yapmadılar. Uzman danışmanım değişmesini istedim. Bunu da reddettiler. Hesabım iki boyunca altı yanlış işlem so...

Future Forex Hesabıma Ve Parama El Koymaları

3 Yorum

Zerrin

Verdikleri hatalı işlemlerle hesabınızı bir anda sıfırlayabilirler kötü bir deneyim yaşadım Dolayısıyla Forex firmalarıyla çalışıyorsanız kendi aklınızın doğrultusunda yatırım yapmanızı tavsiye ederim Türkiye'de Future Forex aradığımızda çıkmıyor Sadece Güney Afrika 'da bir Forex firması görünüyor

Bütün Forex şirketleri sıkıntılı SPK onaylı sitelerde işlem yapmak gerekiyor

Abdullah

Merhaba hasan abi benimle iletişime geçebilirsiniz [email protected]

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 53 sa 5 dk