Furpa Marketler Çalışanlarının Saygısız Davranışları

17 Ağustos 00:45
Fadime'nin Teşekkür Mesajı
“Furpa market yetkililerine çok teşekkür ederim ilgi ve alakaları için”

Furpa Market Bursa Osmangazi Emek2 şubesi çalışanı, mağaza müdürü m*** Bey ve reyon görevlisi a** Hanım hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Saygısız, müşteri ile nasıl diyalog kuracağını bilmeyen ve çalıştığı sektörün hakkını veremeyen insanlar ile neden muhatap olmak zorunda kalıyorum ki? Param ile rezil oluyorum. Lütfen insan kaynakları olarak biraz daha kariyerine önem verelim.

23 Ağustos 23:27

Furpa market yetkililerine çok teşekkür ederim ilgi ve alakaları için

Rojin

Saygısız yorumunuzdan anladığım kadarıyla nezaketsizliğinizden hiçbir şey kaybetmemişsiniz. Lütfen bana cesaretten bahsetmeyin, kalkıp küçücük kıza bağırıp çağırmak cesaretse evet cesaretim yok. Ayrıca kendi ismim hanımefendi eğer o markette çalışan olsaydım kalkıp bu sayfaya yorum yapamazdım. Avukat değilim ama insanım sırf orada çalışan oldukları için kalkıp orada kimseyi ezme hakkım yok. Kime nasıl davrandığınız beni ilgilendirmez herkesin saygı görüşü farklıdır. Siz nasıl burada özgürce şikayet edebiliyorsanız bende aynı şekilde kendi şikayetimi dile getiriyorum. Ayrıca neden bu kadar gerildiğinizi de anlamış değilim ama sanıyorum ki suçluluk psikolojisi.

Rojin

Öncelikle siz personelle nasıl muhatap olacağınızı bilin. Orada çalışan kimse sizin köleniz değil, sizin hakeretlerinizi yutmak zorunda da değil. Kendi gözümle şahit oldum insaniyetinizde nezaket ve saygıya dair hiçbir şey yok. Öncelikle insanlarla nasıl bir üslupta konuştuğunuza bir bakın ki karşınızdaki size aynı tepkiyi verince böyle yerlerde gelip konuşmayın. Kendim şahit olduğum için konuşuyorum kendiniz yapıp kendiniz buldunuz.

Fadime

Nereden bileyim senin o markette çalışan personel olmadığını azıcık cesaretin varsa fake isimle değil de gerçek kimliğin ile cevap yazarsın o dersini fazlasıyla almıştır sen hiç canını sıkma ayrıca avukatlık yapmak istiyorsan git de hukuk oku belki o zaman gerçekten ülke için bir nebzede olsa işe yarar konular için faydan dokunur

Furpa Market Bursa Osmangazi Yeşilova Kasiyerlerin Kötü Tavrı

Buket