Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Fuji Plus Klima Arızası

Fuji Plus Klima Arızası
15 Ağustos 2024 11:00

Mersin ili Tarsus ilçesinde A101'den 12000 BTU'luk Fuji klima aldım. Servis rica minnet gelerek klimayı taktı. Elektrikçi çağırıp sigorta taktırmamı isteyerek çekip gitti. Ben de elektrikçi çağırıp sigorta bağlantısını yaptırdım. Klimayı çalıştırınca sesler gelmeye başladı. Kapatıp servise WhatsApp üzerinden hem görüntü kaydını attım hem de arayıp durumu anlattım. 'Yarın gelip bakarım' dedi. Aradan bir hafta geçti. Telefonlara bakmıyor, mesajlara cevap vermiyor. Fuji Plas aldığıma pişman oldum. Sıfır klima arızalı çıktı ve ilgilenen yok.

23 Ağustos 2024 17:40

Yaklaşık 15 gün önce Mersin İli Tarsus İlçesinde Ülküköy de bulunan A101 marketten 12000 lik Fuji Plus marka klima aldım taktığım andan itibaren ekte videoda olduğu gibi ses çıkartmaktadır. 3 kez servis geldi bir kez sökülüp servise gitti taktik tekrar aynı sesi yapmaya başladı. Müşteri hizmetleriyle birkaç kez görüşmeme rağmen iade konusunda ilgilenen yok. Servis üretim hatası demesine rağmen firma beni mağdur etmeye devam etmektedir en son görüşmede klimanın fabrikaya gelmesi gerektiği söylendi dünyanın neresinde var Çin'de üretilse idi cihaz Çin'emi gidecekti kaldı ki tüketici olarak arızalı olmasa dahi benim cayma hakkim ve 14 gün içinde iade hakkım var ürettiğiniz klima arızalıysa benim suçum ne beni Tarsus gibi sıcak bir yerde 15 gündür mağdur ediyorsunuz yasal haklarımı kullanarak tüm kayıt ve belgelerle Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağını bilinmesini istiyorum

15 Ağustos 2024 11:04 (Şikayetten 3 dakika sonra)
Tamer
Tamer
15 Ağustos 2024 17:03

Müşteri hizmetleri yetkilisi çok ilgiliydi ancak servis konusunda aynı şeyi soyliyemeyecegim

03 Temmuz 2024 16:12

Fujiplus Klimam Soğutmuyor Servis Çözüm Sunmuyor

Nilgün
10 Ağustos 2025 16:52
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 10:12
Fujiplus Klima Montaj Yapmıyor