Fuga Mobilya Satış Sonrası Çalışmıyor!

İşın
14 Ağustos 2023 13:41

Fuga Mobilya'dan almış olduğumuz TV ünitesinin camı kırıldığı için satış sonrası destek ile iletişime geçtim. 24 saat içinde ürün alımı ile ilgili program yapılacağı iletilmesine rağmen 1 haftadır kırık camla tehlikeli bir şekilde bekletiliyorum. Aldınız aldınız sonra biz ilgilenmiyoruz diyorsanız açıkça belirtin lütfen!

29 Eylül 2023 16:38

Fuga Mobilya TV ünitemizin camı kırıldı, Ağustos başında aradım sordum, kendilerinin çözebileceğini söylediler. Buna rağmen gelip bakma-fiyat verme gibi süreçler çok uzadı. Yine de 24 Ağustos'ta mutabık kalarak üretim süreci başladı. 21 gün süre verildi. Tedarik süreci uzadı dendi vs ancak bugün 29 Eylül'de takmaya gelindi. Şu an ise ölçünün yanlış olduğu ve yeniden üretim sürecine girileceği söylendi. Yani yapılamayacağı baştan söylense idi ben bunu bir camcı ile herhalde çoktan yarı fiyatına da hallederdim. Fuga'dan aldığınız ürünlerin başına bir şey gelirse asla kendilerinden çözüm bulamayacağınızı ya da aylarda yıkık dökük halde kalabileceğinizi bilerek bu markayı tercih edebilirsiniz!

Bostancı Fuga Mobilya 8 Aydır Ürün Teslim Etmiyor

Semra
10 Ocak 22:08

Yasemin
25 Aralık 2023 18:59
"İlk önce belirtmek isterim ki Fuga Mobilya çoğu mobilya markalarından farklı ve çok tarz bir dizayna sahip. Şikayetimi 16 saat geçmeden sağ olsun (Sesi ile çok sempatik ve kibar) Tuğba Hanım hemen şikayetimi tek tek dinleyip çözüm odaklı bütün sıkıntıları istediğim gibi çözdü. En önemlisi biz markamızın arkasındayız demesi ayrı bir güven verdi Ufak tefek aksaklıklar olsa da sonucu muhteşem oldu. Buradan Tuğba Hanım ve Fuga nakliyeci arkadaşlarada çok teşekkür ederiz."

İzel
26 Ekim 2023 12:53