Fuga Mobilya Kanepe Takımımdan Memnun Değilim

20 Eylül 2023 02:14

Samsun Mobline mağazasından 1 yıl dolmadan arca kanepe takımını aldım berjerler geldiği gün ayakları kırık geldi ve basit bir vidalama yaparak tamir ettiler. 3lü kanepemde kumaşın rengi değişti ve oturma kısmı öne yığılıyor. 2 li kanepe ile gözle görülür renk farkı oluştu. Ve kırlentler iç dolgusuna bol geliyor hiç ummadığım bir kalite ile karşılaştım

09 Aralık 2023 20:18

Ordu merkez den yazıyorum daha 1 yıl bile olmadan bozulan koltuğum ve kumaşı için yetkili kişiler ile iletişime geçtim, kendileri kumaş örneği göndermekten fazlası ile ihmalkâr çıktılar. Koltuğumda ki hasarlar ise kumaşın rengi değişti oturum yerlerinde çökme başladı ve kırlentler biçimsizleşti görselleri de paylaşacağım. Sürekli öteleniyorum şikayetçiyim

Ek
Ek

Bostancı Fuga Mobilya 8 Aydır Ürün Teslim Etmiyor

Semra
10 Ocak 22:08

Yasemin
25 Aralık 2023 18:59
"İlk önce belirtmek isterim ki Fuga Mobilya çoğu mobilya markalarından farklı ve çok tarz bir dizayna sahip. Şikayetimi 16 saat geçmeden sağ olsun (Sesi ile çok sempatik ve kibar) Tuğba Hanım hemen şikayetimi tek tek dinleyip çözüm odaklı bütün sıkıntıları istediğim gibi çözdü. En önemlisi biz markamızın arkasındayız demesi ayrı bir güven verdi Ufak tefek aksaklıklar olsa da sonucu muhteşem oldu. Buradan Tuğba Hanım ve Fuga nakliyeci arkadaşlarada çok teşekkür ederiz."