Fox Tv Uydurma Yayın Akışı
Fox Tv neden aynı dizileri tekrar tekrar yayınlıyor. Bu izleyiciye büyük saygısızlık. Kınıyorum. Sabah ve akşam haberleri olmasa yüzüne bakılacak bir televizyon değilsiniz. Kendiniz kaybedersiniz. Bir de bu ikiyüzelli karakter zorunluluğu saçmalığı nedir?
Fox Tv Dizi İsmi Düzeltilmeli EGO (erkeğe Güven Olmaz Erkek Toplumuna Hakaret
Fox Tv ahlak dışı hareket EGO diye bir dizi erkeğe güven olmaz diye ahlak dışı bir yaklaşım olarak görüyorum televizyon izlemediğim halde afişlerde bu tabirin asılması bile skandal sayarım lütfen gerekli düzenleme yapılmasını rica ediyorum bu saçmalığın düzeltilmesi lazım

Fox Tv İnternetten İzlenmiyor Çerezya Reklamı Sürekli Çıkıyor
İnternette Fox Tv izleyemiyorum. Sürekli Çerezya reklamı çıkıyor bıktım lütfen acil çözüm... Kaç gündür TV izleyemiyorum. Sinirden TV yi kapatıyorum... Televizyon uydusu yok mecbur internetten bağlanıyorum habire yüksek sesle Çerezya reklamı bir de kapanmıyor bozuk kaset gibi ardı ardına çıkıyor.

Fox Tv Sunucu inisiyatif Kullanıyor
En hamarat benim programında kadir ezildi inisiyatif kullanıyor 12.14.2022 tarihinde yayımlanan programda ha**** ya 3 puan verdi. Sonra dörde çıkardı puanını ama kadir ezildi nin zoruyla tekrar 3 indirdi kadir ezildi program da sevdiği kişi kazansın diye her şeyi yapıyor. Artık kadir ezildi yi telev...
Bu akşam şu anda yayını süren yasak elma dizisini izliyoruz ama sürekli ve sürekli anlık donma ve ekranın gitmesi sorununu yaşıyoruz umarım televizyondan değildir televizyon yeni ama yayın sorunlu gibi diğer kanala geçip Fox Tv'ye geri dönünce düzeliyor ama sürekli tekrar etmek zorunda kalıyoruz.