Fone Markets Yatırım Firması Para Kaybetmemizin En Garanti Yöntemi

31 Ocak tarihinde hesabımda görülen 159.000 dolar yüzlerce art niyetli işlem açılarak 3 Ocak tarihinde 12 Dolara düşürüldü. Hesap toplamını da eksiye denk getirmişler. Bu gördüğüm en nitelikli dolandırıcılık. Merak edenler için söylüyorum. Bu platformda tek bir manuel işlem açmadım ve hiçbir kararlarına müdahil olmadım. Anlayacağınız tüm kararları bu uzman robotumuz verdi. Olur da kendilerine ulaşmayı başarırsanız ki mümkün değil. Alacağınız cevabı da yazayım: ''Yatırım bu. Kazanmak ta var, kaybetmek te'' Bu yazıyı okuyup kazandığını düşünen varsa lütfen para çekme talebi yapana kadar karar vermesinler. Para çekemedikleri gibi üste para isteneceğine garanti ederim.
159.300 dolar görünen hesabım yanıltmacalar ile bir gecede sıfırlandı. Ortada açıklama yok, ulaşılabilen bir telefon yok, sözde yatırım danışmanım olan kişi ortada yok ve aslında böyle bir kurum yok. Paranızı kaybetmenin en garanti yöntemi olduğunu söyleyebilirim. Kaybetme ihtimaliniz en iyimser tahminle %90. Milli Piyangoda kazanma ihtimaliniz inanın daha yüksek. Yanıltma maceranız robot sistem ve artan karınız ile başlıyor sonra sürekli para talebi ve tamamen sıfırlanan hesabınızla devam ediyor. İletişim tamamen tek taraflı ve asla ulaşamazsınız. Birkaç gün önce görüştüğüm WhatsApp ® numarası bugün sistemden silinmiş. Çalışmaya başlayana kadar sizi günde 10 kez arayan iletişim dehalarının tamamı yok olmuş durumda.