Robot işlem vaadiyle hesap açtım ve Tabi ki ters işlem açtırarak kaybettim bu bilinen bir şey asıl ilginç olan, ben buradan şikayetimi yazdıktan bir süre sonra beni arayıp kaybınız bizden kaynaklandı ve şikayet yazınızı geri çekerseniz kaybınızı karşılayalım denildi, detaylara gelince kayıp miktarınızı metatrader a yüklenecek ve oradan çekim yapabilirsiniz denildi, bende kabul ettim fakat yükleme yapıldıktan sonra çekim yapmak istediğimde bu size bonus olarak yatırıldı cevabını aldım yani yalan beyanla şikayetimi geri çektirdiler.
Gerisini tahmin etmek zor değil tabi bana açtırdıkları işlemler zararla kapandığı için yine zararımı telafi etmediler.