Folkart Life yönetiminin aidatücreti dışında almış olduğu ortak gider olan 26 TL miktarı için açıklama istemiştim. Kendileri bunun devletin aldığı katı atık gideri olduğunu belirttiler. Ancak Folkart life'a kirlama yapan firma yetkilisi bunun Bahçıvan ® temizlik gibi giderlerin olduğunu belirttiler. Aidat verdiğimiz bir şirkete neden ekstra bir bedel ödediğimiz hala anlamış değilim. Bunu belgelendirmeleri talep ettim ancak dönüş olmadı.
Gerçekten skandal bir sitede ve skandal bir yönetimle yaşıyoruz. Bu son dönemde yapılan fahiş zamlar hem aidata hem güya ortak elektrik bedelleri masraflarımızı 2 katına çıkardı. Ben yakında taşınacağım. Lakin çok rahatsızım
Folkart Life yönetiminin aidat ücreti dışında almış olduğu ortak gider olan 26 TL miktarı için açıklama istemiştim. Kendileri bunun devletin aldığı katı atık gideri olduğunu belirttiler. Ancak Folkart life'a kirlama yapan firma yetkilisi bunun Bahçıvan ® temizlik gibi giderlerin olduğunu belirttiler. Aidat verdiğimiz bir şirkete neden ekstra bir bedel ödediğimiz hala anlamış değilim. Bunu belgelendirmeleri talep ettim ancak dönüş olmadı.