FLO Ayakkabı Eksik Ücret İadesi Sorunu

Teşekkürler
Saat 20.00 de müşteri hizmetleri tarafından aradılar ve Sümeyye hanımla görüştüm, buradanda teşekkürlerimi bildirir misiniz kendisine lütfen, gerçekten kaç gündür çözülemeyen sorunu çözdü işinin ehli insan, Allah razı olsun kendisinden, lütfen teşekkürlerimi Sümeyye Hanıma bildirmenizi rica ediyorum, aceleden telefonu hemen kapattım memnuniyet anketine katılamadım çok üzgünüm
FLO online'dan aldığım kargo dahil 114 TL'ye aldığım çantayı defolu bir şekilde gönderdi, mağazaya iade ettiğimde 84 TL ücret iadesi yaptılar, neymiş efendim kargo ücreti iade edilmiyormuş kupon vereceklermiş, verecekleri kuponla bile 10 TL daha zarardayım ki zaten ortada kuponda yok daha. Hem yırtık defolu ürün gönderiyorlar hem de ücret iadesi yapamıyorlar!
Bu ayarsızlık ve yaptığınız saçmalık biraan önce düzeltilsin derhal. Defolu gönderdiğiniz ürün yüzünden ben sizinle uğraşmak zorunda mıyım günlerdir. 114 TL'ye çanta alıyorum 84 TL yi iade ediyorsunuz, e zararınız karşılanacak çantayı iade edilen tutardan alabilmeniz için kod vereceğiz diyorsunuz verdiğiniz kodu uyguladığımda çanta 120 TL'ye gelecek bu seferde, şu saçmalığı bir an önce düzeltip beni daha fazla uğraştırmayın
Verilen kupon kodu zararımı karşılamıyor bu saçmalık ne zaman düzeltilecek acaba adammı oynatıyorsunuz
114 TL ödediğim çanta için 84 TL ücret iadesi edildi e 84 TL den alabilmeniz için kod göndereceğiz dediler e kodu uyguladığımda 120 TL'ye düşüyor bu ne ayarsızlık ben sizinle uğraşmak zorunda mıyım. Adam gibi benden aldığınız 114 TL yi kartıma iade edin ben uğraşamam sizin gibi iş bilmezlerle
Bu seferde kartıma yansıttıkları 84 TL ücretten alabilmem için 40 TL kupon tanımladılar, kuponu kodu girdiğimde de çanta 120 TL olarak görünüyor. Hala yaptıkları saçmalık düzeltilmedi bir an önce şu mağduriyetim giderilsin tekrar
Dolandırıcı FLO eksik ücret iadesi yapıyor. Yırtık defolu ürün gönderip 114 TL ödeme yaptığım tutarı 84 TL olarak iade ettiler, neymiş efendim kargo ücreti iade edilmiyormuş kupon vereceklermiş ki hala kupon vermediler zaten ve verecekleri tutarda zararımı karşılamıyor. Bunlarda böyle dolandırıcılık yolunu bulmuşlar demek ki