FizyoForm ile ilgili
  • profile
1 Destekçi

Fizyoform Tedavi Merkezi Şikayet

Mehmet 01 Nisan 2021 01:14

Fizyoform telefonda söylenilene göre 400 TL olan muayene ücretine istinaden bugün gittim. Son derece alakasız ve saygısız personele rağmen sabırlı bir şekilde bekledim. Öncelikle benden 400 TL aldılar ve sinir cerrahisi bir doktor ile ayak üzeri görüştüm ardından *****hocanın tedaviye başlayacağı ve 850 TL daha ödemem gerektiğini söyledi sözde sekreter hanım. Sonra ben telefonda konuşmama istinaden Bu ücret için **** hoca ile görüşeceğimi söyledim ve bana telefon kayıtlarını dinlettiler. Ve çok komik konuşmamda soruyorum hepsi içinde mi diye ama sözde sekreter arkadaş kayıtlı görüşmeyi birlikte dinlerken size iletmişler diyor. Ardından bende 850 TL daha istiyor tedaviye başlayacak Ama ayıp değil mi para kolay mı kazanılıyor sinirlenip çıktım.

Bir umut ile gitmiştim ama hepsi yalan emin olun yüzünüze bile bakmıyorlar. Artı çok komik valeye 35 TL verdim keşke hepsi gerçek olsaydı da 100 TL verseydim valeye. Demek ki para kazanmak insanların algıları ile oynayarak bu kadar kolay. Ben paramın iadesini istiyorum veya boşverin 400 TL'yi bu form burada kalsın paramı iade etmesinler.

• profile
1 Destekçi

2 Yorum

Soner
Soner

Abi o kadar kötümüler cidden bende sadece bir uzman olarak Zafer hoca diyordum sağlıkla bu kadar oynanacağını ve insanların dalga geçerlemesi beni üzdü bende sıra alıçlarım ama vazgeçtim bu söylediklerinden sonra

Mahmud
Mahmud

Ben bunların bütün profillerine yazdım engellediler. Sağlık Bakanlığına şikayet ettim. Fulyada ki yerlerine gitmiştim ruhsatsızlarmış yeri kapattılar. Şimdi hastaneler bunlara neden yer veriyor anlamış değilim.