FizyoForm ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Fizyoform 10 Gün Sonrasına Randevu Verdi!

Derya 08 Ocak 2020 14:47

Ağrılarımla muayene gittim ve beyin cerrahının onayından geçip boyun sırt ağrılarım için bana yardım edilmesini beklerken kendileri bana 10 gün sonrasına randevu verdi. Şaka gibi ben ağrım var diyorum 10 gün sonra gel diyorlar. Her şey paramı ticaret mi size güveniyoruz ama sizin umurunuzda bile değil pes... Bir hastaya yardım etmek için her etken varken yoğunuz git 10 gün sonra gel nasıl bir cevap!

FizyoForm Logo
FizyoForm08 Ocak 2020 15:16
Derya08 Ocak 2020 16:07

Aslında bu yorumu ben yapmadım siz yaptırdınız. Sizin markanızı zedelemek değil ona inanarak gelmiş ama hayal kırıklığına uğramış bir hasta olarak yazdım. Siz markanızı düşünürken Bende ağrılarımı düşünüyorum. Eğer gerçekten hastaya önem verilmiş olsaydı, benim yoğun ağrımlarım olduğu halde gönderilmezdim. Kusura bakmayın lütfen ben iyi niyet konusunda sizinle aynı fikirde değilim. Lütfen hasta tarafından empati kurulsun.

FizyoForm Logo
FizyoForm08 Ocak 2020 16:10
Derya09 Ocak 2020 15:12

Hocam anladım ki konuya farklı pencerelerden bakıyoruz. Başka bir merkezde ben tedavime başladım. Size kolaylıklar dilerim.

1 Yorum

Tülay
Tülay

Bütün yorumları okudum bende fizyo form da tedavi gördüm ağrılarım kısmen azaldı ama çalışan personelde bir şikayetim olmadı Sn... (oktay) bey elinden gelenin en iyisini yaptığın düşünüyorum minnettarım