Murat sonuçtan memnun

11 Kasım 2023 12:37

Ankamall Gallery Kristal mağazasından 20 Ekim günü biz Fissler Vitaquick Premium mat olarak sipariş verdik. Mağaza çalışanı hanımefendi, kargo için bizden bilgileri aldı ve sipariş kontrolü için Excel dosyasına bizim istediğimiz ürünün kaydını yaparak kasada başka yan ürünler de alıp siparişi tamamladık. Faturamızı alışveriş poşetine koyup çıktık. Sonra mağaza bizi arayıp 'Size yanlış ürün yola çıktı' dedi. Kendileri de kargoyu geri çektiler fakat aslında olan, bizim istediğimiz ürünün kargo ile gelmiş olmasıydı. Biz kargomuzu teslim almadan ürün geri çekildi. Siparişi teslim aldığımızda ürünün istediğimiz ürün olmadığını görüp mağazayı aradık. Mağaza müdürü, faturada ne yazıyorsa onu yolladıklarını söyledi. Bize ürünü satan personel ise mağazadan ayrılmıştı, ama biz ne aldığımızı biliyoruz. Bu yanlış durumun telafi edilmesini, Gallery Kristal mağazası olarak ürünlerinizin ve personelinizin hatasını müşterilerinizi mağdur etmeyecek bir karar alarak düzeltmenizi ümit ediyorum.

11 Kasım 2023 13:19 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Sn Murat K., Konuyla ilgili satın aldığınız mağazayla irtibata geçmenizi rica ederiz.

11 Kasım 2023 15:44

Mağaza yönetimi kabul etmiyor faturaya göre haklı olabilirler. Ama biz hangi ürünü aldığımızı ve bize pazarlama yapıldığını biliyoruz

Fissler Düdüklü Tencere Sorunu Ve Yetersiz Destek

17 Mart 2025 19:39

Fatma
23 Ocak 2025 14:58
Mağaza Müdürleri Ve Çizikli Ürün Sorunu
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Ersen
08 Temmuz 2024 15:50
Fissler Vitaquick Premium Kararma Ve Lekeler
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
25 Aralık 2023 08:02