Tarihi Geçmiş Finish Tablet!

04 Mayıs

1 ay önce Has Gross ® Market'ten 2 adet Finish Quantum markasına ait bulaşık deterjanı aldım. 10 gün önce paketi açıp kullanmaya başladık. Bugün makinenin iyi temizlemediğini fark edip servisi aradık. Geldiler ve makineyi incelediler. Daha sonra kullandığınız tablete bakabilir miyiz dediklerinde, direk tarihe baktılar ve 1 yıl geçmişti. Tarihi geçmiş deterjan kullandığımız için servisin ücretini ödedik. Maalesef elimizde 2 paket tarihi geçmiş deterjan kaldı.

Finish Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

17 Temmuz

Finish bulaşık makinesi tableti erimiyor. Migros online üzerinden aldığım ürünün erimediğini, bulaşıklar üzerinde tortu bıraktığını fark ettim. İlk başta kendi hatam sandım, yanlış yapıyorum sandım ama bu sürekli devam etti. Bu durum yüzünden defalarca makine çalıştırmak zorunda kaldım.

02 Nisan

Yeni çıkan Finish Powerball Ultimate Plus makinede erimiyor ve bulaşıklarda kalıntı bırakıyor, hem bu fiyata satıp hem de böyle çıkması beni çok şaşırttı. İki kez farklı ısılarda çalıştırdım sonuç aynı. Kaç derece için üretildi bu tabletler. Hangi makine için?

07 Aralık 2022

Yakın zamanda Hepsiburada dan aldığım satıcısıda Hepsiburada olan Finish marka bulaşık tabletlerinin 5 ay önce tarihi geçmiş Finish ve Hepsiburada gibi global markaların bunu yapması olacak durum değil makinem yıkamamaya başladı. Son zamanda bu yüzden servis çağırdık makinede sorun yok dendi tablete...

0 Yorum

Finish Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.