Finish ile ilgili

Finish Quantum Bulaşık Deterjanı Tableti

Uğur
Uğur 10 Mart 19:55
Finish Quantum Bulaşık Deterjanı Tableti

Finişh Powerball Quantum hepsi 1 arada aldım. Yıkama bittiğinde tablet çözünmemişti. Diğer yıkamada ise yarısı akmış yapışmıştı. İlk defa böyle bir deterjan denedim her 3 yıkamada da aynı şekilde problem oldu. Her defasında bulaşıkları 2 kere daha yıkamak zorunda kaldım. Elimde geçen seneki deterjan bittiğinde yenisi ile birlikte bu şikayetim başladı. Deterjanın tamamı aynı artık bu markayı almayı düşünmüyorum

10 Nisan

Finish Powerball 70 Tablet Deterjan Eksik

videoplayer-icon

Finish Powerball 70 tablet deterjan almıştım. İçinden bir tablet alıp her zamanki gibi bulaşık makinesini çalıştıracaktım ancak tablet ambalajının içi boş yani ben 69 adet tablet almış oldum. Şaka gibi tam bir hayal kırıklığı kendimi kandırılmış hissediyorum

29 Mart

Finish Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün

Trendyol'dan Finish Powerball tablet bulaşık deterjanı aldım. Ama üzerinde n 14.0919 yazıyor. Yani son kullanma tarihi geçmiş. Paketi açtıktan sonra fark ettim. Bu durumu nasıl çözeceğiz. Herkes bu durumdan şikayet etmiş zaten. Ve bu haldeyken kullanmam doğru mu?

Finish Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün
06 Mart

Finish Powerball Quantum Hepsi 1 Arada Çözünmemesi

• profile
  • profile
2 Destekçi
10 Aralık 2022

Finish Quantum Ürün Bozukluğu

Finish Quantum Powerball bulaşık tableti aldık fakat bütün yıkamalarımızda tabaklarımızı bardaklarımızı lekeli bırakıyor. Tencerelerimiz bulaşık bulaşık kalıyor. Pahalı olmasına rağmen iyi deterjan olarak aldığımız Finish bizi mağdur etmiştir. Şikayetimizin markaya ulaşmasını ve mağduriyetimizin gid...