Finish ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Finish Powerball Quantum Ultimate

İlknur
İlknur 07 Ekim 2022 09:17
videoplayer-icon

Bulaşık makinem ve bulaşıklarım çok kötü oldu sudan geçirmeden dediğiniz halde sudan geçirip koyuyorum ama koyduğum gibi geri çıkıyor. Az para değil ama tamamen hayal kırıklığı oldu benim için Finish Powerball Quantum Ultimate mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Finish Powerball Quantum Ultimate
videoplayer-icon

5 gün önce

Finish Boş Adet Çıktı

Merhaba Finish Powerball Quantum Ultimate hepsi bir arada 40'lı paketinin içinden bir tane boş çıktı. Çok memnun olduğum için alıyorum ama bir tane kaybım olunca üzüldüm. Size bildirmek istedim. Parlaklığı ve temizliği çok güzel. Denediğim diğer ürünlerden farklı.

2 hafta önce

Finish Bulaşık Tableti Sorunlu!

Finişh Powerball Quantum Ultimate hepsi bir arada bulaşık tableti aldım. Paketin içindekiler hep patlamış birbirine yapışmış. Ayırabildiğimi kullandım ayıramadığım çöpe gitti 2 paket almıştım üzüldüm yani. Bir de yazık günah. Bence daha sağlam üretilmeli!

01 Temmuz 2022

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı

Finish bulaşık makinesi deterjanı. Sürekli şekil değiştiriyor... Finish bulaşık makinesinde çıkardığı ürünler 2-3 ay iyi yıkıyor sonra hop Finish yeni bir modelle yeni de bir fiyatla tabii ki başka ürün çıkarıyor eskisi asla ilk çıktığı kalitesinde olamıyor... Bir memnun olduğumuz Devamlı memnuniyet...

1 Yorum

Nazlı
Nazlı

Plastik ürünler makineye atılmaz ama koku çeker ve diğer eşyalar sulu çıkar, bence deterjanla alakalı değil