Finish ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
1 Destekçi

Finish Powerball Bulaşık Tableti Leke Çıkarmıyor Su İzi Bırakıyor!

Sema
Sema 06 Ağustos 2022 13:14

Finish Powerball markalı bulaşık tableti aldım Bim ® marketten bundan tam 2 ay önce Finish müşteri hizmetlerini arayarak yaşadığım sıkıntıyı anlattım Finish Powerball bulaşık tableti hem çözülmüyor hem de ürünlerimde leke bırakıp lekeleri bile çıkarmıyor diyerek şikayette bulundum benden bulaşık tabletinin resmini ve aldığına dair fiş resmini e-posta üzerinden atmamı ve en kısa süre içerinde benimle tekrardan iletişime geçileceğini söylediler tam 6 hazirandı şikayette bulunduğumda hala dönüş sağlayan olmadı. Hem lekeleri çıkarmıyor çıkarmadığı gibi leke iz bırakıyor.

01 Kasım 2022

Finish Son Kullanma Tarihi

Bim firmasından aldığım Finish Powerball hepsi bir arada özel seri bulaşık tableti üretim tarihi n04/05/22. Ürünün kutu açılımından itibaren kullanım süresi ne kadar? Paket açılımı gerçekleştikten sonra kullanım süresi ne kadar? Firmadan gerekli bilgilendirilmenin yapılmasını önemle rica ediyorum. E...

1 hafta önce

Finish Powerball Ultimate İle Bulanık Bardaklar

Finish Powerball Ultimate tablet ile bulaşıklar deterjanlı çıkıyor. Özellikle bardaklar bulanık. Tekrar durulama yapmam ya da ikinci kez durulama programını açmam gerekiyor. Tasarruf yerine zarar ettiriyor resmen. Çok kalitesiz .

2 hafta önce

Finish Bulaşık Tableti Sorunlu!

Finişh Powerball Quantum Ultimate hepsi bir arada bulaşık tableti aldım. Paketin içindekiler hep patlamış birbirine yapışmış. Ayırabildiğimi kullandım ayıramadığım çöpe gitti 2 paket almıştım üzüldüm yani. Bir de yazık günah. Bence daha sağlam üretilmeli!

10 Nisan

Finish Powerball 70 Tablet Deterjan Eksik

videoplayer-icon

Finish Powerball 70 tablet deterjan almıştım. İçinden bir tablet alıp her zamanki gibi bulaşık makinesini çalıştıracaktım ancak tablet ambalajının içi boş yani ben 69 adet tablet almış oldum. Şaka gibi tam bir hayal kırıklığı kendimi kandırılmış hissediyorum