Finish marka sıvı makine temizleyicisi bulaşık makinemde ağır bir kimyasal koku bıraktı. Makineyi deterjansız çalıştırdım, kapağını açık bırakarak havalandırdım koku geçmedi. Ne yapmam gerektiğine dair bilgilendirme yapılmasını istiyorum. Kapağı açar açmaz mutfak gaz bombası atılmış gibi kokuyor
Finish bulaşık makinesi temizleyici makinemde çok kötü koku bıraktı defalarca tekrar çalıştırmama rağmen geçmiyor. Makinemi mahvetti açmaya korkuyorum kokudan. Bulaşıklarıma da aynı şekilde koku geçiyor. Tekrar tekrar elde yıkamak zorunda kalıyorum. Sorunumu çözmenizi istiyorum.
Finish marka bulaşık makinesi temizleyicisini talimatlara uygun şekilde kullandım ancak makinede inanılmaz bir kimyasal koku kaldı. Zehir yiyip içiyor gibi hissediyorum, makinenin kapağını açtığım anda koku yüzüme çarpıyor. Evde bebeğim var ne olacak bu kimyasal kokusu?
Finish Bulaşık Makinesi Temizleyici