Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Finish ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Finish Bulaşık Makinesi Tableti Temizlemiyor

Nilay
Nilay 16 Kasım 2022 09:22

İndirimde olduğu için Finish Powerball bulaşık makinesi tableti aldım. Bütün bulaşıklar lekeli hatta kirli çıkıyor. Makineden çıktıktan sonra içlerinde birikmiş kirli bir tat kalmış oluyor. Şimdi hepsi çöpe gidecek. Böylesi pahalı bir ortamda olacak şey değil.

1 hafta önce

Finish Kusurlu Ürün Hakkında

Finish bulaşık makinesi tableti aldım tüm bulaşıklar yıkanmadan çıkıyor makinem yeni ve ürüne yeni geçiş yapmıştım ki benim için büyük pişmanlık oldu çağrı merkezine ulaşmak mümkün değil muhatap bulamıyorum markanın güya en iyi ürününü aldım ama tamamen hayal kırıklığı

4 hafta önce

Finish Bulaşık Makinesi Tableti

Finish 64 tablet aldım Migros'tan bugün kullandım inanılmaz derecede kötü kokuyor ve düzgün temizleniyor lekeli hep tarihinin gecik olmasından veya uygun koşullarda muhafaza edilmedi sanırım:( şu anda mağdurum ürünün değişimi talep ediyorum teşekkürler.

24 Şubat

Finish Bulaşık Makinesi Tableti Erimiyor

Finish tablet kesinlikle makinede erimiyor. Bulaşık makinemi aldığım günden beri Finish'den başka ürün kullanmıyorum A101'den aldığım 101'li Finish klasik tableti kesinlikle makinede erimiyor denemek için arkadaşımdan farklı bir tablet deterjanı ile kullandığımda makinem gayet güzel bir şekilde yıkı...

2 Destekçi
19 Şubat

Finish Bulaşık Makinesi Tableti

Finish bulaşık tableti erimiyor her seferinde yarısı erimiş yarısı katı bir şekilde bulaşık gözünde duruyor. Çok kötü anlamış değilim. Başka markada bu sorunu hiç yaşamadım ama finishte kaç oldu aynı sorun devam ediyor. Bulaşık makinesinin önerisi Finish ama benim önerim olamayacak.

2 Destekçi
17 Şubat

Finish Quantum Bulaşık Makinesi Tableti

Yıllardır Finish Quantum kullanıyorum aslında çokta memnunum ama son aldığım pakette mi sıkıntı var bilmiyorum ama son birkaç yıkamadır tablet çözülmüyor bulaşıklar güzel yıkanmıyor. Makineyi açtığımda ya deterjan bölümünde ya da makinenin içinde bir yerde yarım tablet çözülmemiş halde duruyor