Finish 100’lü Tablet Tencere Ve Bardak Takımlarımı Çizip Kararttı

Trendyol'dan Finish Powerball tablet bulaşık deterjanı aldım. Ama üzerinde n 14.0919 yazıyor. Yani son kullanma tarihi geçmiş. Paketi açtıktan sonra fark ettim. Bu durumu nasıl çözeceğiz. Herkes bu durumdan şikayet etmiş zaten. Ve bu haldeyken kullanmam doğru mu?
Finish hepsi bir arada tablet bulaşıkları çiziyor sıfır bardak koydum makineye Arçelik 6167 ilk yıkamada çizdi aynı bardaktan 1 tane daha deterjansız koydum çizik yok bulaşık makinesi yeni alındı, zararımın tazminini istiyorum Finish'ten!
Hepsiburada satış sitesinden aldığım Finish hepsi bir arada 70 li tablet deterjanın üzerinde n 15.09.22 T10A 03 : 49 yazıyor. Bu tarih üretim tarihimi yoksa son kulanım tarihimi. Tarihi geçmişse ne yapmalıyım. Aydınlatıcı bir bilgi verirseniz memnun olurum.
Merhaba Finish Powerball 100 lü Tablet 3 ayrı programda aynı bulaşıkları yıkatmama rağmen tabletler erimiyor paketi yeni açtım daha önce böyle bir problem yaşamadım mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum acilen dönüş yapılırsa sevinirim saygılar
Finish bulaşık Makinesi deterjan Ürününü şok marketten aldım içerisinde boş poşet tabletleri çıktı. Güvenip alıyoruz para veriyoruz. Bir adet çıksa gene görmezden gelebilirdim ama bu kadar i da fazla. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Kime kakalarsak diye mi düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz şikayetç...
10 gün önce Kocaeli İzmit Ersan Vip Gros hipermarketten satın aldığım Finish Power ball 100'lü tablet en pahalı tabak ve bardak takımlarımızı çizdi, bardak ve tencerelerde beyaz lekeler oluştu, karardı. Market muhatabınız biz değiliz Finish şirketi diyor, Finish şirketi arıyorum telefonu açmıyorlar. Devlet tüketiciyi neden bunlara karşı korumuyor ki? Sade birkaç ürünün fotoğraflarını aşağıda ekledim.