Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Finish ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Erdoğan
Erdoğan 26 Aralık 2022 19:40
Finish 100’lü Tablet Tencere Ve Bardak Takımlarımı Çizip Kararttı

10 gün önce Kocaeli İzmit Ersan Vip Gros hipermarketten satın aldığım Finish Power ball 100'lü tablet en pahalı tabak ve bardak takımlarımızı çizdi, bardak ve tencerelerde beyaz lekeler oluştu, karardı. Market muhatabınız biz değiliz Finish şirketi diyor, Finish şirketi arıyorum telefonu açmıyorlar. Devlet tüketiciyi neden bunlara karşı korumuyor ki? Sade birkaç ürünün fotoğraflarını aşağıda ekledim.

3 gün önce

Finish Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün

Trendyol'dan Finish Powerball tablet bulaşık deterjanı aldım. Ama üzerinde n 14.0919 yazıyor. Yani son kullanma tarihi geçmiş. Paketi açtıktan sonra fark ettim. Bu durumu nasıl çözeceğiz. Herkes bu durumdan şikayet etmiş zaten. Ve bu haldeyken kullanmam doğru mu?

Finish Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün

Finish Hepsi Bir Arada Bardak Tabak Çiziyor!

Finish hepsi bir arada tablet bulaşıkları çiziyor sıfır bardak koydum makineye Arçelik 6167 ilk yıkamada çizdi aynı bardaktan 1 tane daha deterjansız koydum çizik yok bulaşık makinesi yeni alındı, zararımın tazminini istiyorum Finish'ten!

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı

Hepsiburada satış sitesinden aldığım Finish hepsi bir arada 70 li tablet deterjanın üzerinde n 15.09.22 T10A 03 : 49 yazıyor. Bu tarih üretim tarihimi yoksa son kulanım tarihimi. Tarihi geçmişse ne yapmalıyım. Aydınlatıcı bir bilgi verirseniz memnun olurum.

Finish Bulaşık Makinesi Deterjanı

Finish Power Tablet Erimiyor

Merhaba Finish Powerball 100 lü Tablet 3 ayrı programda aynı bulaşıkları yıkatmama rağmen tabletler erimiyor paketi yeni açtım daha önce böyle bir problem yaşamadım mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum acilen dönüş yapılırsa sevinirim saygılar

Finish Power Tablet Erimiyor

Finish Boş Deterjan Paketi

Finish bulaşık Makinesi deterjan Ürününü şok marketten aldım içerisinde boş poşet tabletleri çıktı. Güvenip alıyoruz para veriyoruz. Bir adet çıksa gene görmezden gelebilirdim ama bu kadar i da fazla. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Kime kakalarsak diye mi düşünüyorsunuz ne yapıyorsunuz şikayetç...