14 Ekim 2016

Finansbank'tan Gönderilen Başvuru Bilgilendirme SMS'i.

Bankanızın Erenköy şubesinde 10/08/2005 tarihinde haberim olmadan vadesiz TL ve USD hesabı açılmıştı. Yaklaşık 10 sene sonra durumu öğrenmiş ve konunun takipçisi olmuş, BDDK nezdinde yasal işlemlere başlamıştım. Hesabın benimle alakasız olduğu ve haberdar olmadan açıldığı ispatlanınca şubenizin binbir türlü ikna çabaları sonucu 27/03/2015 tarihinde şikayetlerimi geri çekerek hesabı kapattım ve bir daha benden habersiz hiçbir işlem yapılmayacağının sözünü aldım.

13/10/2016 11.28'de normalde kullanmadığım bankanızda kayıtlı olan telefonuma "Bankanıza daha önce yapılmış başvurunuz bulunmaktadır, başvurunuzu sonuçlandırmak için şubenizle görüşün" şeklinde bir SMS geldi. Şube ile görüştüm "araştırılacak" dendi ama dönüş yok. Ömrü hayatım boyunca bankanızla çalışmadım ve çalışmayı düşünmüyorum, bir daha haberim olmadan bana hesap açarsanız bu sefer hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.

Eren 512 Okunma

Cevaplar

  • Eren 19 Ekim 2016

    Herhangi bir geri dönüş olmayınca Erenköy şubesini biraz önce aradım. Adıma hiçbir şubede hiçbir hesap olmadığını, kredi kartı olmadığını, kredi olmadığını ve aynı zamanda bu ürünlerle ilgili başvuru olmadığını söylediler. Sistemde bana SMS attıkları numaramı da silmişler. Banka personeli hanımefendi sistemde kayıtlı olan numarayı da kontrol etti bana ait olmayan bir numara ile değiştirmişler. Kayıtlı görünen 0533 ile başlayan numara bana ait bir numara değil ancak bunu sorun etmiyorum yeter ki tekrar bir hesap açılmasın ve adıma işlem yapılmasın. Uğraşıp bilgi veren banka personellerine teşekkür ederim.

  • Eren 19 Ekim 2016

    Aradan 5 gün geçmesine rağmen bana herhangi bir geri dönüş yapan olmadı.

  • Eren 14 Ekim 2016

    Şikayet kısmına sığmadığı için yorum olarak yazıyorum. Finansbank veya diğer iştirakleri benden habersiz adıma hesap açarsa, kredi kartı veya banka kartı çıkartırsa, kredi kullandırırsa ve diğer bankacılık işlemlerini benden habersiz benim adıma yapmaya kalkarsa avukatımla birlikte banka hakkında suç duyurusunda bulunacağız, BDDK şikayetini yeniden oluşturacağız ve geçen sene bana yaşattığınız sürecide medya kuruluşları ile paylaşacağız. Bu uyarıyı dikkate alarak bankanızdaki bana ait tüm bilgileri silmenizi, T.C. Numaramı işlem yapılamaz duruma getirmenizi, bankanızla hiçbir zaman çalışmayacağımı unutmadan buna göre davranıp habersiz iş yapmamamızı talep ediyorum.

  • QNB Finansbank Temsilcisi14 Ekim 2016

    Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz, bundan sonra Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili iletmek istediğiniz öneri, istek veya şikayet mesajlarınızı, www.finansbank.com.tr internet sitemizde yer alan “Sizi Dinliyoruz” linki ile doğrudan bize iletebileceğinizi belirtmek isteriz. Her türlü sorununuzda size en iyi hizmeti sunmak için yanınızda olduğumuzu hatırlatır, Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Finansbank A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön