27 Nisan 2013

Finansbank Kredi Kartı Aidatının İadesini İstiyorum!

Daha öncede sitenizde yer alan sizi dinliyoruz şikayetimi yazdım aylar geçti yanıt verilmedi ve buna istinaden 15.04 .2013 tarihinde taksitli para çektim ve bana 28 tl hesap işletim ücretimin bulunduğunu bunu ödemem gerektiğini söylediler yıllardır bankanızla çalışıyorum.

Limitim 15.000 tl diğer kartımı da iptal ettim kart ücreti yüzünden şimdi fix kartım var limiti 15.000 tl.28 tl ücreti ödeyince anladım ki Finansbankla bu şartlar altında çalışmak mümkün değil ve ilk olarak limitimi düşürdüm karta olan borcum bitince kartımı iptal edeceğim.

Abidin 110 Okunma

Cevaplar

  • Abidin 02 Ağustos 2013

    nedense limit düşürdüm borcum bitince iptal edicem dedim kaydeye alan olmadı kısmetse iptal icin arayınca verecekleri cevabı şimdiden biliyor gibiyim artık gectiiiii

  • Abidin 02 Ağustos 2013

    sayın finas bank A.Ş. KART üçretleri ve hesap işletim üçreti icin hakem heyetine verdim olumlu cevap geldi ben alacagım 240. tl nin peşinde deyilim eger isdeyim onu ben cok kolay alırım ve 15.000.tl olan kartımı şuanki durumu 3000. tl ve düşürdüm bana hic bir temsilciniz neden limit düşürüyorsun diye sormadı ve ben kartımı iptal edicemi finans bankla calışmıcamı söyledim banada hicbiri neden diye sormadı ve en kısa sürede kıredimive kartımı iptal edicem ozaman derlerki bonus verelim ben saten para ödüyorum kart ücretinide vereyim önemli deyil fixkartınızda ücret yok demekki ücretsiz kart var oda aynı işlemi yapıyor bana göre kart ücreti anlamsız ....

  • Abidin 30 Nisan 2013

    sayın finansbank sizin icin bir müşteri kaybetmek okadarda önemli oldunu sanmıyorum ben veya başkası nezaman yardımcı oluyorsunuz bir kartımızı iptal edin diyince ilk soru şu neden iptal ediyorsunuz kart parası veya hesap işletim ücreti aman iptal etmeyin size para puan verelim puan veriliyor sonrasında yine ücret kesmeye devam en güzeli kart ve hesap işletim adında para alan bankayla çalışmamak. bugün genel merkez arıyor üçretin iyadesi yok 3 ayda bir alınıyor diyor bende enkısa zamanda kartımı iptal edicem diyorum bana altarnatif sunmuyor öylece teli kapatıyor .

  • Abidin 29 Nisan 2013

    Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz, bundan sonra Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili iletmek istediğiniz öneri, istek veya şikayet mesajlarınızı, www.finansbank.com.tr internet sitemizde yer alan “Sizi Dinliyoruz” linki ile doğrudan bize iletebileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Finansbank A.Ş.

  • Abidin 29 Nisan 2013

    hep aynı yanıtlar degerlendirmeye alındı alındıda alındı sonuc koça bir hiçççççç en güzeli işine gelmiyen yardımcı olmuyan bankayla çalışmamak kendi görüşümmmm siz daha değerlendirme yapınnnnn

  • Abidin 27 Nisan 2013

    daha öncede yazdım sonuc alamadım hakem heyetine dilekcemi verdim ordanda sonuc gelmesse bankanızla ilgimi kesicemi bildiririm saten limitimi düşürdüm her ay taksit yatırdıkca limit dü şürüm talabinde bulunucam

  • QNB Finansbank Temsilcisi27 Nisan 2013

    Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Sayın Müşterimiz, bundan sonra Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili iletmek istediğiniz öneri, istek veya şikayet mesajlarınızı, www.finansbank.com.tr internet sitemizde yer alan “Sizi Dinliyoruz” linki ile doğrudan bize iletebileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Finansbank A.Ş.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön