Deprem destek listelerine hızlı erişin!
File Market ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

File Market Raf Etiket Fiyatı Yanıltması

Serpil
Serpil 06 Kasım 2022 14:51

File Market Gaziosmanpaşa TEM Avrupa Konutları ® Mevlana mahallesinde market alışverişimde harras ® baldo pirinç aldım 1 kg 3 paket raf etiketinde 28.50 TL yazıyordu. Kasadan geçirince 32.50 olduğunu fark ettim kasiyeri götürüp raftaki etiketi gösterdim evet 28.50 TL gidip müdür beyle görüşelim dedi. Müdür bey tamam 28.50 'de hesaplayın dedi bizim hatamız sonra sadece bir paketi diğer iki paketi aynı fiyattan veremeyiz dedi ve sorun yaşattı.

Sonuçta almış olduğunum bir ürün neden bir paketi kabul ediyorsunuzda diğer iki paketi kabul etmiyorsunuz dediğinde tartışmaya girdi. Bende tüm yapmış olduğum alışverişimi iptal edip çıktım. Bunlar insanları yanıltıyor ama ne yazık ki herkes bizim gibi raf fiyatı ve kasa fişi fiyatlarını karşılaştırmıyor alıp gidiyor bizde fark edip haklı olduğumuzu belli edince müşterileri uyarınca buyurun kapı burada şov yapmamın diyorlar.

4 gün önce

File Markette Etiket Fiyatlarıyla Fişteki Fiyat Farklılığı

Maltepe File marketten16 mart2023 te kasa önünde fiyat etiketi bulunan indirimli ürün olan (Daycare) markalı ıslak mendil aldım fakat fişte fiyat yüksekti. Kasiyere sorduğumda panikle etiketleri topladı ve aradaki farkı ödemektense ürünü iade etmemi söyledi. İade etmeyeceğimi şikayette bulunacağımı ...

5 gün önce

File Market Fiyat Artışı Ve Personellerin Guler Yüzlü Olmaması

File Market İstanbul yolu şubesi personeller hiç güler yüzlü değiller aldığım ürünü 2 gün sonra tekrar almaya gittiğim zaman zam yapılmış görüyorum File Market ucuz değil pahalı... Ayrıca kasiyer sorunu yoğun yaşanıyor file benim için bitmiştir artık

• profile
1 Destekçi
1 hafta önce

File Market Çürük Meyve Sebze

Sakarya Erenler bağlar mahallesinde ki File Market'ten ne zaman meyve sebze alsak çürük çıkıyor fiyatlar zaten pahalı bir hevesle aldığımız meyveler çürük çıkınca da insan verdiği paraya acıyor öyle bir iki tanesi değil hepsinin içi çürük tadı bozuk herkes parayı boştan kazanmıyor.

4 hafta önce

File Market Yabancı Parfüm Ve Fiyatları

Gerçek parfümlerin kutularını koymuşlar. 2500₺ lik parfüme 900₺ diyor... Bir de çekmecesinde testerlar da var... Bu nasıl bir olay anlamadım... Orijinal kutuyu görmek istediğimde göstermediler. Bu nasıl olabiliyor? Dutyfree de 90 euro ve üzeri olan parfümlerden bahsediyoruz.

15 Şubat

File Market Online Alışveriş Bozuk Muz

1000935215 sipariş numaralı File marketten aldığım ithal muzun neredeyse yarısı çürük çıktı, muz kararması olabilir fakat görseldeki ürün bozulmuş. Böyle bir ürün satışı nasıl yapılıyor? İlk kez böyle bir durumla karşılaştım, kg fiyatı oldukça pahalı yarısı çöpe gidecek. Dönüş talep ediyorum.

File Market Online Alışveriş Bozuk Muz