Fibabanka Yüz Doğrulama Hatası

20 Mayıs

Fibabanka yüz doğrulama sistemi çalışmıyor. Şifremi unuttuğum için hesabıma giremiyorum. Borcumu ödeyemiyorum o yüzden. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bizim yapacak bir şeyimiz yok diyorlar. Şifremi unuttum kısmında kimlik doğrulamayı geçiyorum ama yüzümü bir türlü tanımıyor. Lütfen yardımcı olun bu yüzden borcumu ödeyemiyorum.

Fibabanka Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 2 dk
Fibabanka Logo
20 Mayıs 03:06

Merhaba Sayın Doğukan Ö. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Doğukan
23 Mayıs 10:21

3 gün oldu ve hala geri dönüş olmadı. Bu kadar kurumsallıktan uzak olunmaz. Ödeme yapamıyorum faizini almayı bilirsiniz ama.

Doğukan
15 Haziran 13:36

Müşteri hizmetleri beni arayıp başka cihazla deneyin dediler denedim ama bir türlü geçilmiyor yüz doğrulama. Yardımcı olun artık lütfen

Fibabanka Telefon Numarası Güncelleme Sorunu

16 Mart

Fibabanka telefon güncelleme için iki saattir NFC ile kimlik okutmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor. Madem ki sistem çalışmayacak neden yapıyorsunuz telefonum sıfır yeni aldım hiçbir sorunu yok. Teknoloji çağında sistem yapıyorsunuz ama çalışmıyor bu sorunun bit an önce çözülmesini istiyorum.

Fibabanka Gelmeyen Bankamatik Kartı Ve Diğer Şikayetler

24 Şubat

Artık yazma zamanı geldi geçiyor bile yıl 2022 Vatan'dan bir ürün almak için Fibabanka' yı tercih ettim sorunda burda başladı. İlk başta SMS gitmedi bir şekilde hallettik falan sonra mobil bankacılığı indirdim şifre almam istendi kimliğimi sistem okumadı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım yardım ede...

Fibabanka Değiştirilemeyen Mobil Bankacılık Şifresi

28 Ekim 2022

Yaklaşık 4 aydır mobil bankacılık için şifre almaya çalıştığım banka. Bir şifre almanın bu kadar zor olması da bilemedim yani her bankanın prosedürü farklı olabilir ama diğer bankalarda en fazla 3 dakika süren şifre unutmayı düzeltme işlemi burada 4 ay'a tekabül ediyor, sonuçta yine alamadım :) Uyg...

Fibabanka Müşteri Üye Kısımın Hatalı Olması

30 Eylül 2022

Fibabanka kötü derecede olan müşteri kayıt sistemi. 5-10 dakika boyunca bilgileri mi giriyorum son aşamaya geliyorum müşteri hizmetlerimiz yoğun diyor 20 dakika bekliyorum yine kimse yok. Müşteri hizmetleri beni aradığında güzelce ilgileniyor onda sorun yok lakin buradan devam edemeyiz tekrar deneyi...

0 Yorum

Fibabanka Şikayetvar üye markasıdır