Fibabanka Fast İşlem İptal Talebi Hüsran

27 Ağustos

Fibabanka Hafta sonu EFT işlemi yerine Fast işlemi yaptım 3 kere hesaba gönderim yapıldı. Eft yerine Fast olması ve bu seçeneği tek sunmaları yüzünden hiçbir şekilde iptal işlemin olmadı param ®ı kaptırdım elimden uçtu gitti param karşı bankada da hiçbir müdahale yok kredi çekip yaptım bu işlemimi paramın iadesini talep açtım yazıklar olsun haciz icra olsa hemen hesabıma gerekeni istediğiniz gibi yapıyorsunuz. Bizlere sormadan yazıklar olsun 34.000 TL gitti hesabıma kimse müdahale etmiyor

Fibabanka Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 58 dk
Fibabanka Logo
27 Ağustos 00:08

Merhaba Sayın Hilal A. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

27 Ağustos 01:06

Bırakın değerlendirmeyi bana paramı verin olması gereken bu ben kendim yaptım evet ama bana EFT seçeneği gelmedi sonrasında iptal etmek istedim ama Fast işlemi olduğu için talep açarız dediniz saatlerdir dökmeğim göz yaşı kalmadı ben hangi parayla o çektiğim krediyi ödeyeceğim şimdi ödeyemedimi bana sormadan hesabıma sınırlama getirirsiniz bankanız sadece ama sadece kendini koruyor attığım meblağlar yüksek meblağ bloke bile konulamadı napayım ben kendimi nasıl koruyabilirim

Fibabanka Hesap İşlem Yapamamak

Suat
10 saat önce

Fibabanka hesabımda işlem yapamıyorum. Yurt dışındayım ve acil yardım talebinde bulunmak istiyorum. Mağdurum, sizden ricam bu sorunu bir an önce çözmenizdir. İşlem yapamıyorum ve bana 'sizi arayacağız' denilmesine rağmen kesinlikle arama yapılmıyor. Bu sorunu bir an önce çözerseniz sevinirim.

Fibabanka Hesap İşlem Yapamamak

Fibabanka Virman Talebi İçin Matbu Formun Gönderilmemesi

Özgür
1 gün önce

Fibabanka'tan yatırım hesabı açtım ve burada bulunan hissemi başka bir yatırım kuruluşuna virman yapmak istedim. Defalarca Fibabanka müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım. Görüştüğüm kişiler gayet ilgiliydi bunun için teşekkür ederim. Ama sorun şu ki virman talebini yapabilmem için tarafıma matbu ...

Fibabanka Hesapta Kısıt Var

Ahmet
1 hafta önce

Fiba Bank hesabımda KMH limitini kullandım ve ödemesini yaptım. Bugün kredi ödeme günüm geldi. 19 bin TL hesabımda kısıtlama gözüküyor. Onu da yatırdım fakat hala düzelmedi. Bugün kredi ödeme günüm ve hala Fiba Bank'ın işlem yapmasını bekliyorum. Bu konu ile ilgili bir an önce çözüm bekliyorum.

Fibabanka Sistemsel Arıza Sorunu

Aykut
1 hafta önce

Trendyol hesabım üzerinden Fibabanka Kurumsal'a 20.000 TL faizsiz 3 taksit kredisi için başvurdum ve onaylandı. Ancak banka, 'şu anda işlem yapamıyoruz' diyor ve 35 gündür 4 kez bankayı aradım, bir kez şubeye gittim. 'Sistemsel bir sorun var' diyerek beni başlarından savıyorlar. Veremeyeceğiniz bir ...

Fibabanka Sorumsuzluğu, Hayal Kırıklığı

Taha
2 hafta önce

Fibabanka da kurumsal bir hesabım var. 4 gündür çalışıyorum ve 4 gündür de mağdurum. Açmış olduğum banka hesabında ki ad soyad kısmında bir yanlışlık olup iş yeri unvanım yazıyor. Bunu 4 gündür ısrarla sabah akşam arayarak düzeltmenizi istiyorum fakat bu basit işlemi gerçekleştiriyor ve beni mağdur ...

0 Yorum

Fibabanka Şikayetvar üye markasıdır