Fibabanka ile ilgili

Tunahan sonuçtan çok memnun

Fibabanka Erken Kredi Kapatma

Tunahan
Tunahan 17 Ocak 10:31

Kredilerimden birini kapatmak istiyorum fakat sistem sürekli hata veriyor. Krediyi kapat deyince erken ödeme talimatının iptal edilmesi gerektiğini söylüyor, ödeme yapılmayacağını söylüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Nasıl kapatacağım krediyi yardımcı olur musunuz?

Fibabanka Logo
Fibabanka17 Ocak 10:37

12 Nisan

Fibabanka Kredi Kapatamama Sorunu

Kredilerimden birini kapatmak istiyorum fakat sistem sürekli hata veriyor. Krediyi kapat deyince erken ödeme talimatının iptal edilmesi gerektiğini söylüyor, ödeme yapılmayacağını söylüyor kredimi kapatmak istiyorum lütfen en yakın zamanda yardımcı olur musunuz?

12 Nisan

Fibabanka Krediyi İstediğim Zamanda Kapatama

04 Nisan

Fibabanka Kredi Erken Kapatma

1 Yorum

Tunahan bey nasıl bir çözüm bulundu acaba aynı sorunu yaşıyorum