Fibabanka ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sezer sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Fibabanka Değiştirilemeyen Mobil Bankacılık Şifresi

Sezer
Sezer 28 Ekim 2022 14:06

Yaklaşık 4 aydır mobil bankacılık için şifre almaya çalıştığım banka. Bir şifre almanın bu kadar zor olması da bilemedim yani her bankanın prosedürü farklı olabilir ama diğer bankalarda en fazla 3 dakika süren şifre unutmayı düzeltme işlemi burada 4 ay'a tekabül ediyor, sonuçta yine alamadım :) Uyguladığım adımlar, NFC ile kimlik doğrulaması yapılmadı (telefonum 2022 model kaliteli bir telefon), başka bir Android cihaz ile mobil bankacılığı yükleyip deneyin dediler, yaptım yine olmadı.

Sonra mobil bankacılıkta sıkıntı vardı, teknik olarak çalışılıyor, uygulamayı silip baştan yükleyin dediler. Onu da uyguladım sorun yok yine olmadı.

Sonra yıldım vaz geçtim kullanmaktan. Bugün tekrar denemek istedim, uygulamayı güncelledim, NFC yine sorun çıkardı, kimlik ve yüz taraması yaptım bu sefer oldu yani 4 ay sonra 1 adım sonrasına geçebildim ve karşıma görüntülü konuşabileceğim bir müşteri temsilcisi çıktı. Bana kredi kartıyla 1 TL ödemem gerektiğini söyledi ve bir ekran çıktı karşıma. Kredi kartı bilgilerimi girdim ki sistem hata verdi. Operatör arkadaş ekranı geri alamadığını bütün işlemleri tekrar yapıp görüntülü arama adımına kadar gelmem gerektiğini söyledi. Bende hayatlarında başarılar diledim :) Yani bir şifre yenileme de bu kadar abartılmamalı.

Fibabanka Logo
Fibabanka28 Ekim 2022 15:00
  • profile
1 Destekçi

3 hafta önce

Fibabanka Yüz Doğrulama Hatası

Fibabanka yüz doğrulama sistemi çalışmıyor. Şifremi unuttuğum için hesabıma giremiyorum. Borcumu ödeyemiyorum o yüzden. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bizim yapacak bir şeyimiz yok diyorlar. Şifremi unuttum kısmında kimlik doğrulamayı geçiyorum ama yüzümü bir türlü tanımıyor. Lütfen yardımcı ol...

16 Mart

Fibabanka Telefon Numarası Güncelleme Sorunu

Fibabanka telefon güncelleme için iki saattir NFC ile kimlik okutmaya çalışıyorum sürekli hata veriyor. Madem ki sistem çalışmayacak neden yapıyorsunuz telefonum sıfır yeni aldım hiçbir sorunu yok. Teknoloji çağında sistem yapıyorsunuz ama çalışmıyor bu sorunun bit an önce çözülmesini istiyorum.

24 Şubat

Fibabanka Gelmeyen Bankamatik Kartı Ve Diğer Şikayetler

Artık yazma zamanı geldi geçiyor bile yıl 2022 Vatan'dan bir ürün almak için Fibabanka' yı tercih ettim sorunda burda başladı. İlk başta SMS gitmedi bir şekilde hallettik falan sonra mobil bankacılığı indirdim şifre almam istendi kimliğimi sistem okumadı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım yardım ede...

1 Yorum

Kıvanç
Kıvanç

Hep aynı yanıt ama çözüme ulaştırdığınız yok yüz tanımayı kaç aydır geçemiyorum bir de dalga geçercesine her gün mesaj atıyorlar