Fiat 15 Bin Km De Araç Arızası
20.727görüntüleme

Fiat yardımcı olmadı, sıkıntı yok benim açımdan müşteri memnuniyeti olmadı Fiat aracını bir daha kullanmam ve kimseye de tavsiye etmem bu da benim için tecrübe oldu gene kazanan ben oldum Elhamdülillah.

Hamd olsun arabayı sattım da Fiat dan kurtuldum, Fiat mı bir daha asla kapısından geçmem kimseye de tavsiye etmiyorum, şahsi fikrim ucuz diye tercih etmeyin 10 lira fazla verin markasının arkasında duran firmaları tercih edin.
İki ay önce 12 bin km ikinci el olarak severek aldığım Egea 1.6 e Torg araç seyir halinde arıza yaptı. Çekici ile Balıkesir Karahallılar ® Fiat servise götürdüm çok yardımcı oldular. Sağ olsunlar, 2 gün sonra güncelleme yapıldı. Sorun giderildi giyerek aracı teslim ettiler. Araç 100 km kullandıktan sonra tekrar aynı arızayı yaptı ve ben tekrar çekici ile aynı servise aracı götürdüm gene yardımcı oldular lakin garantisi doldu diye kontak ve vites kutusunda parça değişimi olacak aracınız garantisi geçmiş diyerek her ne kadar sıkıntı sizden kaynaklı olmasa da garantisi süresi bittiği için genel müdürlükle görüştük lakin garanti kapsamına almadılar diyerek 4700 TL masraf çıkartıldı ve bu beni sıkıntıya soktu 15100 km aracın böyle bir arıza vermesi beklediğim bir şey değil di. Henüz 15000 km de olan bir aracın böyle bir sorun çıkarması böyle masraflı bir işleme gerek olması marka açısından çok üzüntü verici. Müşteri memnuniyeti açısından tarafımdan kaynaklanan bir kusur olmadığı da dikkate alınarak Fiat firmasının yardımcı olmasını istiyorum.