Zehra sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 13:31

Festival Bianca serisinden viskon akrilik hali aldım 1 2 ay oldu alalı. Aksam cay döküldü ve tampon yaparak cayi çektirdim. Suyla sabunla sildim. Leke hiç gitmiyor. Silindiğinden haberi yok öylece duruyor silince gitmezmi halıdaki leke. Neyse sildiğim suyuda havluyla filan çektirdim iyice cay kalmasın diye. Kurumaya bıraktım sabah sapsarı yüzünde leke. Hiç memnun kalmadım halıdan. Lekesi çıkmayan halıyı neden alalım. Temizliği kolay kullanımı kolay olsun dedik. Açık renk almadım o kadar hali aradım. Buna denk geldik bin pişman oldum. Az parada değil 8.500 TL lik hali çöp. Benim bildiğim halıdaki leke anında müdahalede çıkar. 17 senelik halımda ne leke ne bir şey var. Satarken bunu bildirmiyorlar. Bildirseler sanmıyorum kimsenin alacağını. E biz size leke tutmaz mı dedik diyor satan halıcı. Demediniz ama lekesi çıkmıyorda demediniz. Festival hali ilgilenirseniz sevinirim. Bu şekilde halı olmaz yazık günah

17 Mart 2024 16:56 (Şikayetten 3 gün sonra)
13 Nisan 2024 22:09

Hani ilg ilgilenecektiniz. Ne aratan ne soran var. Halıdan hiç memnu n kalmadım. Elimde patladı

18 Nisan 2024 02:19

Arayan soran olmadı. Bu halıları üretimden kaldırın. Ya da satarken müşterilere soylensin. Tercih ederlerse alsın herkes

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 14:23

05 Kasım 2024 20:32

Festival Halı'nın Leke Çıkarmayan Sorunu

09 Nisan 2025 16:49
Festival Halı'nın Leke Çıkarmayan Sorunu
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Festival Halı Bayilerinin İlgisizliği Ve Çözümsüzlüğü

17 Mart 2024 09:03
Festival Halı Bayilerinin İlgisizliği Ve Çözümsüzlüğü
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 11:50