Ferti-jin Hatalı Tüp Bebek Transferi!

Derya 01 Şubat 2022 04:17

Ferti-Jin Kadın Sağlığı Ve Tüp Bebek Merkezi20 Ekim 2022 14:00

Derya20 Ekim 2022 16:22
Keşke bu yazdıklarınıza siz de inansanız bütün tüp bebek tedavi öncesinde hormonlara öncesinde bakılır ve bir sıkıntı varsa riske girmemek için ilaçla kontrol altına alınır kaldı ki ben tiroit hastasıyım daha da önemsenmeli işinizi iyi yapmadığınız her yönüyle belli sizden sonra gittiğim doktorlar bile şaşırdı bu dikkatsizliğe her şeyden önemlisi emeklerim param boşa gitti umarım benden aldığınız iki tüp bebek parası size ilaç parası olarak döner ama şifa bulamazsınız ben her gün dua ediyorum benim çektiklerimin 10 katını çeksinler diye
Tüp bebek merkezinde geçen ay dondurulmuş transferim vardı tedavi sürecinde en az 15 gün önce hormon testlerimin yapılması gerekiyordu o kadar hatırlatmama rağmen yapmadılar transfere 3 gün kala yaptılar prolaktinim 40.5 tsh troidim 3.98 çıktı endokrin doktorumun bu tahlillerle yapma olmaz demesine rağmen onlara sordum hiçbir şey olmaz merak etme dedi ve yaptım negatif çıktı çok üzüldüm birkaç doktor da bu tahlillerle yapılmaması gerekiyordu dendi Sağlık Bakanlığına şikayette bulundum sonuna kadar uğraşacağım elimde embriyo kalmadı bütün umutlarımı elimden aldılar!