Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Ferti-Jin Kadın Sağlığı Ve Tüp Bebek Merkezi

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Ferti-Jin Kadın Sağlığı Ve Tüp Bebek Merkezi ile ilgili bir şikayetin mi var?
2 Şikayet
Şikayet Sıralaması
18 Mart 2022

Ferti-jin Kadın Sağlığı Ve Tüp Bebek Merkezi Doktorluk Mesleğine Yakışmayan Davranış

Eşimle beraber İstanbul Etiler de bulunan ferti-jin tüp bebek merkezine gittik. Burada tüp bebek uzmanı Dr... ****le görüştük. Eşim serebral palsi hastası olduğu için anestezi olmadan rahim filmi çekilemiyor. Ayrıca tüp bebek uygulamalarında da anestezi gerektiği için ilk önce bize olumsuz görüş bil...

01 Şubat 2022

Ferti-jin Hatalı Tüp Bebek Transferi!

Tüp bebek merkezinde geçen ay dondurulmuş transferim vardı tedavi sürecinde en az 15 gün önce hormon testlerimin yapılması gerekiyordu o kadar hatırlatmama rağmen yapmadılar transfere 3 gün kala yaptılar prolaktinim 40.5 tsh troidim 3.98 çıktı endokrin doktorumun bu tahlillerle yapma olmaz demesine ...

Marka Profili

Ferti-Jin Kadın Sağlığı Ve Tüp Bebek Merkezi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Ferti-Jin Kadın Sağlığı Ve Tüp Bebek Merkezi henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.