Palm Scooter Sürüş Bitmiyor
130görüntüleme

Eskiden Palm şimdi Fenix diye bilinen Scooter markasının sabah sabah yaşattığı sorundan bahsedeceğim. Çünkü 15 dakika mı aldı sözde evet bu scooterlar hız ve eğlence içindi. Kare kodu okuttum hafif yokuştan çıkacağım dedim hızlıca varayım istediğim noktaya yahu okutmaz olaydım kilit mekanizması kat...
Palm by fenix ait Scooter kullandım 50 kere kilitlemeye çalıştım uygulama hata veriyor en son kilitledim uygulama onay verdi gibi gösterdi ama eve geldim tekrar girdim uygulamaya hala açık gözüküyor Scooter ben kilitledim hala açık gözüküyor. Bundan sonrası benim problemim değil.
Palm Scooter kilitlenmiyor başında 1 saattir bekliyoruz müşteri hizmetleri yok her şeyi denedim hata veriyor. Hareket etmeye çalıştırınca hareket etmiyor kitlemeye çalışınca kilitlemiyor şu an kemeri takip bıraktım ama hala sure geçiyor. Uygulama bunu hakkında geri dönüş bekliyorum
Bu kadar kötü bir uygulama hayatımda görmedim. Fazla para kesmek için sonlandırmıyor kötü bir uygulama. Alanın içinde olamama rağmen alanda değilsiniz diyor bana boşu boşuna 20 liramı yedi. 5 dakika bineyim dedim 20 TL'mi yedi.
Şehir değişikliği yaptığım için hesabımdaki parayı geri çekmek istiyorum geri çekme işlemi veya Herhangi bir şey görülmüyor yardımcı olabilecek Herhangi bir uygulama koyulmamış yardımcı olmanızı istiyorum ya da beni yönlendirme istiyorum yardımcı ol.
Bu kadar kötü bir uygulama olamaz sanki, uygulama kullanımı berbat kaç haftadır kredi kartı mı ödeme yönteminden kaldırın diyorum hiçbir işlem yapılmıyor bir kişi mi çalışıyorsunuz beceremiyorsanız gidin kaldırın app, birazcık özen ve gayret gösterin. Lütfen kredi kart bilgilerimi silin.
Atakent Mahallesi menekşe parkı civarı hiç Scooter koymadıkları için yüklediğim parayı harcayamıyorum. Martı marka elektrikli Scooter markası buradan ayrıldı. Nasıl anlaştılar bilmiyorum. Palm by fenix uygulamasından şikayetçiyim. Ayrıca 1 defa bulduğumda kilit açılmadı ama açılmış gibi uygulama yap...
Şu an arkadaşım yaşıyor kilitledi fotoğraf çekip bitir dediğinde hata veriyor, süre yazmaya devam ediyor ve kilidi de açamıyorsun ne olacak bunun sonucunda bu nasıl bir saçmalık ne bir iletişim numarası ne bir yardım kalakaldık böyle bir şey kabul edilemez bunun parasını ödemek istemiyoruz. SAÇMALIK...
Ben ömrümde bu kadar saçma bir uygulama görmedim kesinlikle indirmeyin. Bir deneyelim dedik açtık kapanmadı bir saatimizi aldı bağlı olan karttaki parayı başka hesabıma gönderdim. Şu an da hala açık sabaha kadar açık kalsın baktım olmuyor mahkemeye kadar götüreceğim olayı. SAÇMALIK#Fenix
Fenix marka Scooter kırılıp Zeytinburnu'nda merkezefendi park ta bırakmışlar yetkili kimseye ulaşamıyorum bir numara yok gelin buradan alabilirsiniz parkta güvenlik olarak çalışıyoruz. Uygulama üzerinden bir numara yok Scooter parkta gelip alabilirsiniz
Palm Scooter kilitlenmiyor başında 1 saattir bekliyoruz müşteri hizmetleri yok her şeyi denedim hata veriyor. Hareket etmeye çalıştırınca hareket etmiyor kitlemeye çalışınca kilitlemiyor şu an kemeri takip bıraktım ama hala sure geçiyor. Uygulama bunun hakkında geri dönüş bekliyorum