23.07.2020 saat 01:00 da açılışla birlikte uygulanan 450-500 aralığındaki spread yüzünden açık olan xauusd işlemlerim parite o seviyeyi görmemesine rağmen 1876.65 seviyesinden sıfırlandı. İşlemlerimin sıfırlandığı saat ve dakikalardaki parite seviyesi 1872 civarında olmasına rağmen.
Fbs aracı kurum ile 200 USD çekim talebinde bulundum fakat 7 iş günü olmasına rağmen hesabıma geçmedi. ARN denen bir numara veriyorlar gönderildi diyerek fakat gönderilmiyor. Biraz daha bekleyin şöyle olacak böyle olacak diyerek oyalıyorlar. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım.
%100 yatırım bonusu verdiklerini iddaa ediyorlar. Yatırım yaptıktan sonra vermiş gibi yapıyorlar... İşleme başladıktan sonra zora düşünce %100 bonusu geri çekiyorlar. Milleti kandırıyorlar bunlar.
04.03.2020 günü 160 dolar para çektim para banka hesabına 7 iş günü içinde yatar diye bilgi verdiler para yatmadı ARN numarası verildi banka ile görüştüm fakat herhangi bir talep bize gelmemiş diye bilgi veriyor. Fbs banka ile çöz diyerek konuyu bana bırakıyor burada sorun varsa sorumlu bir tek ben ...
Fbs Foreks Türkiye bonus olarak 100 USD hesap verip kişisel bilgilerinizi alıp kara geçtiğinizde, hesabınızı fazla hesap açtınız IP üzerinden 2 hesap açtınız bahanesiyle hesapları kapatıyor. Bu firma veya şirket para vermiyor.