Fbs Forex Para Çekme Forex

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Hızlı bir şekilde sorunlarınıza detaylı yanıt alabilmek adına ve sorularınızı yöneltmek için [email protected] adresini kullanmanız gerektiğini sizlere hatırlatmak isteriz. Para yatırma ve çekme işlemlerinde sadece gerçek kişiye ve hesap sahibine ait kartlar ve hesaplar kullanılabilmektedir. Para yatırma işlemleri doğrudan otomatik bankalar arası olurken bazı durumlarda para çekme işlemleri finans güvenlik birimimiz tarafından kısa bir incelemeye tabi tutulabilmektedir. FBS Finans Departmanı tüm para çekme taleplerini ilk gelen, ilk hizmet esasına göre işler. Para çekme talebinizi onaylar onaylamaz size parayı göndeririz. Ancak, hesabınıza para aktarmak için gereken net süre, kullanılan ödeme yöntemine bağlı olacaktır: Banka havalesi: 7-10 iş günü Kredi veya banka kartları: 3-4 iş günü E-ödemeler: 30 dakikaya kadar Banka havalesi için minimum para çekme tutarının 50$ olduğunu unutmayın. Diğer tüm ödeme sistemleri için 1$'dır. Para çekme talebinde bulunmak için hesabınızı doğrulamanız gerektiğini lütfen unutmayın.
Kendi paramı çekemiyorum şaka gibi 50 dolar para çekecektim acil paraya ihtiyacım vardı sabah çekim işlemi verdim akşan sonuçlandı. Acil para çekmek isteseniz beklemek zorundasınız para yatırırken 10 dakika para çekmek isterken neden saatlerce oyalıyorlar anlamış değilim