Fbs Forex Para Çekilmiyor

Sevgili Mehmet Aşrin K., Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Para çekme işlemi sırasında bu tür zorluklarla karşılaştığınızı duyduğumuza üzüldük. Her şeyden önce, parayı sadece para yatırmak için kullandığınız karta geri çekebileceğinizi lütfen unutmayın. Mesajınızdan da anlaşılacağı gibi sanal kart ile para yatırdınız. Lütfen böyle bir durumda sanal kartınızın uluslararası transferleri alıp alamayacağına dair onay vermeniz gerektiğini dikkate alınız. Paranın doğru bir şekilde gönderilmesi için sanal karta para çekme işlemi için kart numarası ile onay gereklidir. Müşteri Sözleşmesine göre: Madde 5.2.8. Bir hesaba banka kartı veya kredi kartı ile para yatırılmışsa, para çekme işlemi için aynı kartın bir kopyası gerekir. Kopya, kart numarasının ilk 6 basamağını ve son 4 basamağını, kart sahibinin adını, son kullanma tarihini ve kart sahibinin imzasını içermelidir. Bu nedenle durumunuz, para çekme için kullanmanız gereken banka kartına ve türüne (sanal veya değil) bağlıdır. Parayı birkaç banka kartına çekmeye çalışmış olabileceğiniz için yanlış anlaşılmanın meydana geldiğini varsayıyoruz. Son olarak, para çekerken hala herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, daha fazla ayrıntı için lütfen [email protected] adresinden e-posta veya CANLI sohbetimiz aracılığıyla temsilcilerimizle iletişime geçin. En iyi dileklerimizle, FBS Destek Ekibi.
Fbs forex ten işlem yapıyorum güzel bir kazanç yakaladım daha sonra para çekme talebinde bulundum. Müşteri temsilcim hakan bey hangi karttan ödeme yaptıysam o kartın bilgilerini istedi ödeme yapığım kart sanal kart olduğu için bilgilerini yazdım daha sonra kartın önlü arkalı fotoğrafını istedi. Bunun mümkün olmadığını bu kartın sanal kart olduğu söyledim fakat prosedür böyle dediler yanı kısacası para çekemedim. Param ® beklemede.