Fatih Veteriner ile ilgili
  •   Çözüldü

Fatih Veteriner Kliniğinin İhmalkarlığı Sonucu Kedimi Kaybettim

Emel 03 Haziran 2021 23:13
Fatih Veteriner Kliniğinin İhmalkarlığı Sonucu Kedimi Kaybettim

28 Mayıs cuma günü saat 10:30'da millet Caddesi üzerinde bulunan Fatih Veteriner kliniğine 2 yaşındaki british cinsi erkek kedimi tıraş için götürdüm. 1 yıl önce aynı klinikte kedimi kısırlaştırmış ve aynı zamanda tıraş da yaptırmıştım. Bu klinik hakkında çok olumsuz yorumlar duyduğum halde güvendim. Çünkü kısırlaştırmada bir sorun yaşamamıştık. Ona güvenerek bu defa canım kadar sevdiğim leo'mu tıraş için götürdüm. Götürmez olaydım.

Kedimi verilen fazla anestezi yüzünden 2 Haziran çarşamba günü kaybettim. Bu süre içerisinde önce kedimde görme kaybı an tekrar Fatih Veteriner'e götürdüm. Orada sadece antibiyotik ve vitamin verip bir şey yok deyip bizi gönderdiler. İçime sinmeyince başka özel bir kliniğe götürdüm. Hemen leo'mu küveze aldılar, serum takip oksijen vermeye başladılar. Yapılan kan testi sonucunda yüksek narkozdan zehirlenip, narkozun kanına karışıp, böbrek ve karaciğerini etkileyip beynine pıhtı atarak ataklar geçirmesine sebep olduğunu anladık. Güzel oğlum canım leo maalesef bu kadar acıya dayanamadı. Onu kurtarabilmek için elimizden geleni yaptık.

Fatih Veteriner'de bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim. Onlara hakkımı helal emiyorum. Bilinçsiz ellerde bir hayat son buldu. Bunun hesabını kim verecek?Benim ciğerim yanıyor.

07 Mayıs

Fatih Veteriner Çalışanların Kaba Ve Sert Uslüpları

Fatih veterinerde çalışanların üslup ve kaba davranışları, kibarlık ve nezaket denen bir şey yok. Ters ters cevap vermeler, azarlarcasına "zorla mı getirdin, getirmeseydin gelmeseydiniz" demeler. Böyle çalışanları orada görmek istemiyorum. Özellikle banko telefona bakan bayan, konuşmak ve üsluptan ...

01 Mayıs

Fatih Veteriner Saygısızca Ve Umursamazca Davranışlar

Fatih Veteriner'e 01.05.2023 saat 21.00 sıralarında köpeğime aşı yaptırmak için geldim. 12 numaralı odaya girdik. Adını bilmediğim sakallı 30 yaşlarında veteriner mi öğrencimi ne olduğu anlaşılmayan saygısız bir adamla muhatap oldum. Ter kokusundan yanına yaklaşılmıyordu ayrıca. Daha sonra yetkili b...

21 Nisan

Fatih Veteriner Kedim Fatih Topkapı Veteriner De Öldü

1.5 hafta önce doğum yapan kedim sezaryen olmuştu ve 2 gün önce dikişlerinin açıldığını fark ettik yağ bezesi dışarı çıkmıştı biz de bu yüzden apar topar millet Caddesi üzerinde ki Fatih veterinere götürdük durumu anlattık bize 1500 TL bir fiyat sundular iyileşsin diye hiç düşünmeden kabul ettik işl...

6 Yorum

Makbule
Makbule

Cuma günü 9 aylık british shorthair erkek yavrumu onlara teslim ettim kısırlaştırma için. Kan tahlili yapılıp işlem gerçekleşince sizi arayacağız dediler aradilarda iyi geçti sorun yok diye ertesi gün yavrumu aldım kustu yemedi içmedi pazar günü tekrar götürdüm iğne yapıp yolladılar yavrum karnından nefes almaya başladı çok hızlı gece 4te geri gittik yoğun bakıma aldılar sabah 6.30 gibi mesaj geldi kedinizi kaybettik diye. Sizi çok iyi anlıyorum ciğerim yanıyor kızım perişan oldu. İçimdeki güvensizlik hissi vicdanimi sızlatıyor Allah'a havale ettim ne diyeyim evimden bir canı aldılar

Ahbubiun
Ahbubiun

Ameliyat olmuş kısırlaşmış, sağ salim çıkmış bir yıl olmuş, ameliyat gibi ciddi ve riskli bir durumu komplikasyonsuz, yapan veterinerde, sonra tıraş olmuş bir yıl sonra, muhtemelen kedinizde karaciğer, ya da böbrekle ilgili bir rahatsızlık vardı ki tetiklemiş, özellikle karaciğer enzimlerinde sıkıntı varmış ki bu sonuç ortaya çıkmış, çok üzüldüm, başınız sağ olsun traşta olsa anestezi öncesi 550 TL daha verip bir biyokimya tahlili yaptırmak gerekiyor ki bu riskler önce de görülsün

Hatice
Hatice

Emel hanım aynı durumdayız, keşke bir şeyler yapsak

Emel

Ahh Hatice hanım keşke yapabilsek. Benim İçim yanıyor. Bu veteriner yüzünden başka canlar gitmesin.

Kardelen
Kardelen

Merhaba Elif hanım bndede scottish fold kedi var kısırlaştırdm ve tıraş ettirdim aynı gün 3 gün kusması oldu geri götürürüm üşütmş dediler kedim 3 gün tedavi gördü ona rağmen iyileşmedi dahada halsiz oldu. Şu anda gözleri kısık bir şekilde bütün gün uyuyor çok korkuyorum

Emel

Merhaba Kardelen hanım yorumunuzu yeni gördüm. İnşallah kediniz iyidir. Biz hala çok üzgünüz bir daha buraya asla adım atmam.