Merhaba Şubat ayında girişimci oldum ve ekibime üyeler ekledim ve son gün 1000 TL grup puanlık satışı tamamladım ve sponsorumla birlikte %7 seviyeyi gördük. Mart ayında da bu grup puanımı neredeyse 2 katına çıkardım. Yani büyük bir istekle ekibimi üst seviyelere taşımak ben de yükselmek istedim. Bugün müşteri temsilcisini aradım prim yatmadığını söylediğimde 999.18 TL puanda kaldığımdan bahsetti mart ayı içerisinde prim bilgimi ekrandan görmeme rağmen bu yapılanın firmanıza yakıştıramadım ve bütün hevesim kaçtı. Arkadaşınızı da bahsettiğim gibi şikayet var ® a da konu hakkında bilgi paylaşımı yapacağımı bilmenizi isterim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.
Merhaba Çilem Hanım, Nazik Hanım için prim hesaplaması yapıldı. Size ödenen 92,59TL'nin, 47,64TL'si Nazik Hanım eğer %7 seviyesine ulaşmış olsaydı kendisine ödenecek olan tutardır. Sizin kazancınız ise aradaki farktır yani 92,59TL den kalan tutardır. Siz kendi aranızda bu ödemeyi yaparak sorunu çözümleyebilirsiniz.
Bu şekilde bir cevap aldım...
Teşekkürler.
Sayın Çilem A. (Karabaş),
Farmasi ürünlerinin T.C. Sağlık Bakanlığı izinleri mevcut olup, tüm testleri yapılarak ve her gün yüz binlerce üretilerek başta Türkiye olmak üzere toplamda 125 ülkede satışa sunulduğunu, milyonlarca müşterimiz tarafından iletilen kullanıcı yorum ve beğenileri ile tercih edildiğini sizinle paylaşmak isteriz.
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ve ön planda tutan firmamız tüm ticaret kurallarına harfiyen uymakta olup, prim kazancı ile ilgili ilettiğiniz konu hakkında tarafınıza Whatsapp iletişim hattımız üzerinden defalarca açıklama yapılmıştır.
Tarafınıza yapılan açıklama kamuoyuna serbest Şikayetvar.com platformu üzerinden de bir kez daha açıklamak istemekteyiz. Prim ve seviye kazanma şartı minimum 1000TL puanlık sipariş girişi yapıp, %7 seviyesine ulaşmaktır. Nazik Pınar Karabaş isimli üyeniz şahsi iadesi sebebiyle 1000TL puanlık şartını yerine getirememiş olması sebebiyle prim ve seviye kazanamamıştır. Sipariş iadeleri TL puan kaybı yaşanmasına sebep olup, seviye ve prim kazanma şartlarının yerine getirilmesinden üyenin kendisi ve sponsoru sorumludur. Sorumluluğunuzu yerine getirmemiş olmanız nedeniyle meydana gelen durumdan firmamızı sorumlu tutmanız doğru bir davranış değildir.
Tüm bu destek ve bilgilendirmelerimize rağmen olumsuz tavrınızı sürdürmeniz, bizim açımızdan kötü niyet olarak kabul edilecektir. Zira yaşanan bu durum, FARMASİ ailesine gönül vermiş milyonlarca girişimcimiz ve müşterilerimize dolaylı olarak zarar verecektir.
Yukarıda özetlemeye çalıştığımız gerekçeler ışığında, kamuoyuna açık bu serbest platformda, kamuoyuna bilerek ve kötü niyetle yanlış aktardığınız, hukuki dayanağı olmayan sert söylemlerinizin müvekkil şirketin ticari itibarını ve marka haklarını zedelemeye yönelik bir çaba olacağından Şirketimizin haklarının ve girişimcilerimiz ile bize güvenen müşterimizin haklarının korunması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmak, uğrayacağımız her türlü zararlar için maddi ve manevi tazminat davası açmak, vb. yasal girişimlerde bulunmak konusundaki tüm dava ve talep haklarımızı saklı tuttuğumuzu saygıyla bildirmek isteriz.
Saygılarımızla,
Farmasi Müşteri Hizmetleri