Farmasi,8 yıldır Şikayetvar üye
markasıdır.
88 şikayet
“Teşekkür ederim sıcak kanlı bir şekilde sorunumu çözmeye yardımcı oldular :)”
Eda Şikayetini Yayından Kaldırdı“Geri dönüş için ve çözüm odaklı yaklaşımlar için teşekkür ediyorum”
İsa Şikayetini Yayından Kaldırdı“Benimle ilgilenen herkese teşekkür ederim”
Yeşim Şikayetini Yayından Kaldırdı“Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim”
Ercan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ediyorum”
Gökhan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim”
Dilay Şikayetini Yayından KaldırdıFarmasi Üründen Kaynaklı Memnuniyetsizlik
Merhaba benim kullandığım bir dis macunu var Dr... Tuna yazıyor ambalajı yeşil hiç güzel değil yatarken fırçalıyorum ağzımı çamur gibi yapıyor bir de ...
“Çözümlendi teşekkürler ”
“Müşteri temsilciniz Sevda Hanım'a ilgilendiği için teşekkür ederim”
Gülsüm Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü”
Aynur Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü ilginiz için teşekkürler”
Tuba Şikayetini Yayından Kaldırdı“Farmasi Genel Müdürlük ten Sevda Hanımefendi nin özverili ve çözüm odaklı anlatım yaklaşımları nezdinde hatalı olan tarafın Ben olduğumu idrak etmiş bulunuyorum. Bu nedenle Tekzip mesajı bağlamında şikayetim çözüme kavuşmuştur. Beni telefon ile arayarak bilgilendiren Sevda Hanımefendi ile Farmasi şirketinden şahsım adına özür dilerim nezaketiniz için teşekkür ederim.”
Cem Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgilenmekle kalmayıp doktora yönlendirdiniz, problemim çözüldü elinizden geleni yaptığınız için çok teşekkür ederim.”
Yiğit Şikayetini Yayından Kaldırdı“Müşteri temsilcisi Aysel hanıma şikayetime anında dönüş yaptığı ve ilgili davrandığı için çok teşekkür ederim.”
Filiz Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü teşekkürler”
Melek Şikayetini Yayından Kaldırdı“Gerçekten çok ilgili bir firma sorunumu saatler içinde çözüme ulaşıldı teşekkür ederim Farmasi ailesine👌👏👏👏”
Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı