You can visit
to view global content and find solutions to complaints.

Farmasi
Şikayet sayısı ve çözüm sayısı son bir yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Son bir yılın verileri Yeni karşılaştırma
Marka Profili
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Farmasi Çay
Şikayet Sayısı 136
“Telafi için iletişime geçtiler. Teşekkür ederiz”
Fatma Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunumu ilgiyle çözdüler, çok teşekkürler 🙏🏻”
Ezgi Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”
Dilay Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunu hızlıca çözdüğünüz için teşekkürler”
Nur Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlginiz için teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti ön planda. Umarım tüm sorunlar ve eksiklikler giderilir. Emeğiniz büyük, minnettarım.”
Hacer Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Riza Şikayetini Yayından Kaldırdı“Aysel hanıma ilgisi için çok teşekkür ediyorum sorunum kısa sürede çözüldü”
Kader Şikayetini Yayından Kaldırdı“Bu kadar ilgili oldukları için teşekkürler”
Güldilara Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgilendiğiniz için teşekkürler.”
Nergis Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim ilginiz için”
Rümeysa Şikayetini Yayından KaldırdıFarmasi Çay Ağacı Yağı Serisi
Farmasi ürünlerinin bitkisel içerikli olduğunu duyduğum için akneli ciltler için olan Dr... Tuna'nin çay ağacı yağı serisini aldım. İlk gün biraz akneleri söndürür gibi oldu fakat ertesi günler de kullanmaya devam edince sivilceleri geçirmek yerine yenilerini çıkartmaya başladı. Zaten geçmeyen akne ...
“Aysel hanıma teşekkür ederim sivilcelerin çözümü yok ama ilgili ve çözüm odaklı davrandı memnun olmam için elinden geleni yaptı teşekkürler Farmasi 🥰”
Zeynep Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim sıcak kanlı bir şekilde sorunumu çözmeye yardımcı oldular :)”
Eda Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim”
Hilal Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgili oldukları için teşekkürler.”
Büşra Şikayetini Yayından Kaldırdı“Çok çok ilgilendiler gerçekten iyiydi sorunu çözmeye yönelik yardımcı oldular kendilerine teşekkür ediyorum”
Ülkü Şikayetini Yayından Kaldırdı“Çok teşekkür ederim”
Ali Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler 🌿”
Ayşen Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler Aysel hanım”
Mehtap Şikayetini Yayından Kaldırdı“Farmasi'den gelen mail son derece sinir bozucu idi, ama WhatsApp'dan iletişime geçen kişi ilgili memnun olmamama rağmen hediye gönderimi yaptı beni mutlu etmeye çalıştı ve bakış açımı değiştirdi teşekkürler ama fiyatları ürünlere göre pahalı yerli bir firmanın bu kadar pahalı satmasını uygun görmüyorum Avon'dan bile pahalı”
Gül Şikayetini Yayından KaldırdıFarmasi Çay Ağacı Serisi
Farmasi'den aldığım çay ağacı seti sivilce gidermeye yardımcı diye aldım. Ama daha çok sivilce yaptı. Sadece bende olduğunu düşündüm ama ailemde 3 kiş...
“Şikayetim çözüldü”
“Teşekkür ediyorum”
Nazife Şikayetini Yayından Kaldırdı“Müşteri temsilciniz Sevda Hanım'a ilgilendiği için teşekkür ederim”
Gülsüm Şikayetini Yayından Kaldırdı