Fantom Fanset Elektrikli Ev Aletleri Çamaşır Kurutmalığı Parçası

10 Mayıs

Fantom as2000 çamaşır kurutmalığı aldım ve çok da severek kullanıyordum. Ancak ayak kırılma meselesiyle karşı karşıya kaldım ve bir yedek parçasına da bir türlü ulaşamadım. Gördüm ki birçok insan da aynı sorunla karşılaşmış. Çok güzel ve kullanışlı bir ürünün bu kadar kolay kırılıp kullanılmaz hale gelmesi maalesef çok üzücü. Keşke sattığınız ürüne yedek parça garantisi de sağlasanız da insanlar mağdur olmasa bari. Çünkü şu anki fiyatı bin tl'yi bulmuş durumda, çok yazık.

Fantom Fanset Elektrikli Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 42 sn

4 gün önce

Trendyol'dan aldığım Fantom p5000 provac makinem boru ve ana gövde birleşim yerinden çatlayarak kullanılamaz duruma geldi. 1 ay içinde bu duruma gelmesi çok üzücü, maalesef mağdur oldum. Yedek parça olarak bulamıyorum, firmadan dönüş ve çözüm bekliyorum

Fantom As 1000 As Kurut Mafsal Kırıklığı

1 hafta önce

Fantom çamaşır kurutmalığımın ayak katlama kısmındaki plastik parça kırıldı yepyeni olan ürünüm kullanılamaz hale geldi yedek parça arıyorum ancak yok nasıl çözüm bulurum bilmiyorum. Lütfen yardımcı olunuz ayrıca internette de satışını göremiyorum yedek parça üretmek bu kadar zor olmamalı.

Fantom Çamaşır Kurutmalık Ayak Kırma Yedek Parça Bulamama

17 Temmuz

Merhabalar Bir süre önce aldığım Fantom, marka çamaşır kurutma askısının ayak kırma yeri kırıldı ve hiçbir sitede satış, yaptığınız ürünün yedek parçasını bulamıyorum. Bu konuyla ilgili, yardımcı olmanızı talep ediyorum. İyi çalışmalar. Meltem Aydın

Fantom Pratik 1200 Orijinal Yedek Parça Sıkıntısı

21 Nisan

Fantom pratik 1200 elektrikli süpürgemden memnunum fakat çöp haznesinin açılıp kapandığı kapağın tırnağı sürekli kırılıyor... Şu an bantlı kullanıyorum ama her süpürmede torbayı boşalttığım için o kadar sıkıntı ki bant sök tak yenile. Yedek parça garantisi de yok. Lütfen bu konuda firmadan yardım is...

Fantom Kurutmalık Mafsal Kırılması

01 Mart

Fantom as2000 çamaşır kurutmalığımız var annemde de bende de fakat mafsalının her ikisi de kırıldı. Yeni aldık yedek parça sonra onlarda kırıldı geçen gece bir anda biz uyurken kırıldı ve korkuyla uyandık. Şikayetlere baktığımda herkes bu mafsal kırığından muzdarip. Büyük ihtimalle tasarımsal sıkınt...

0 Yorum

Fantom Fanset Elektrikli Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır